fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Jimmy Moore: “Jeg kan ikke sige, hvordan vi kommer til at slå dem”

Jimmy Moore kan søndag vinde sin første titel som Svendborg Rabbits-cheftræner, og amerikaneren ser frem til pokalfinalen mod forhåndsfavoritterne Bakken Bears.

Foto: Robert Dines Rasch

Svendborg Rabbits vil søndag forsøge at gentages succesen fra 2014, hvor de tog klubbens tredje pokaltitel med en sejr over Bakken Bears.

Påskesøndag står det sydfynske mandskab igen i pokalfinale overfor netop Bakken Bears, og Kaninerne går ind til finalen som underdogs. Bakken Bears har været altdominerende i Basketligaen og har slået Svendborg i fire ud af fire forsøg i denne sæson. To af de fire kampe har dog været uhyre tætte, så det er ikke fordi, Rabbits ikke kan byde Bakken op til dans.

Man kan dog ikke komme udenom, at Bakken Bears har de bedste kort på hånden, men i Svendborg-lejren er der tro på tingene, selvom de endnu ikke har fundet opskriften på at slå Aarhus-holdet. Et stærkt, selvtillidsfyldt hold krydret med en god fanbase kan hjælpe Svendborg Rabbits til pokaltitlen, fortæller holdets cheftræner, Jimmy Moore, til Fullcourt.dk.

“Vi forventer at spille noget disciplineret basketball, hvor vi ikke tillader os selv at forvandle kampen til 1-mod-1-basketball. Vi er bedre som en kollektiv gruppe, der arbejder for hinanden,” siger Jimmy Moore til Fullcourt.dk.

“Men jeg kan ikke sige, hvordan vi kommer til at slå dem (Bakken Bears, red.). At slå dem er en stor udfordring, som ingen i ligaen i denne sæson har fundet ud af at kunne med regelmæssighed. Alt, jeg kan love, er, at vi kommer til at give vores bedste. Vi har meget selvtillid og får en fantastisk støtte fra lægterne,” siger den amerikanske cheftræner.

Bakken Bears´ cheftræner Anders Sommer fortæller til Fullcourt.dk, at Sebastian Åris er Svenborgensernes største trussel. Det er der ingen tvivl om. Det er der til gengæld for Jimmy Moore, der ikke kan påpege en enkelt spiller fra Bakken som værende deres stærkeste våben.

“Bakken Bears har ikke én spiller i denne sæson, der er den største trussel, og dette er årsagen til, de er så stærke i år. De har minimum fem spillere, der kan score 30 points på en given aften, og deres andre spillere er meget intelligente og dygtige, hvilket gør dem ligeså værdifulde,” fortæller Jimmy Moore.

Svendborg Rabbits har været ramt af flere store skader i denne sæson i form Brandon Norfleet, der var tvunget ud på sidelinjen i tre måneder med en skade, og Jacob Enevold Jensen hvis sæson er slut. Dertil har Sebastian Åris ligeledes haft en skadespause for en måneds tid siden, men Moore understreger, at holdet er skadesfrie og klar til søndagens pokalfinale.

Pokalfinalen skydes igang kl. 15.30 og kan ses på SPORT LIVE.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Efter en sikker sejr på 4-0 i finaleserien, kan Bakken Bears atter kalde sig danske mestre. De kunne løfte pokalen efter en sejr i...

Bakken Bears

Bakken Bears fik udbygget deres føring i finaleserien, da de på udebane i Næstved besejrede Team FOG med 81-94 i kamp to.

Basketligaen

Kamp et sluttede med en sejr til Bakken Bears, men Næstveds Oliver Klit kan se aftenens kamp sluttede med en sejr til Næstved, takket...

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

Bakken Bears

Bakken Bears har kvalificeret sig til dette års finale i Basketligaen efter en storsejr over Svendborg Rabbits mandag aften. I den anden semifinale er...

Bakken Bears

Frederik Drejer var topscorer for en decimeret Bakken Bears-trup, da ENBL-mesteren fra Aarhus fredag aften slog Svendborg Rabbits med 62-86.

Bakken Bears

Efter onsdagens triumf i ENBL har Bakken Bears meddelt, at deres tyske assistenttræner, Florian Wedell, rejser tilbage til Tyskland, hvor han har landet jobbet...

Bakken Bears

Bakken Bears´ Ryan Evans har siden, han kom til Aarhus, drømt at vinde en europæisk titel med Bakken Bears, og den drøm blev onsdag...