fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Nyhedsoversigt

Ingen slinger i valsen for Team FOG Næstved

Team FOG Næstved var forvist til deres gamle hjemmebane i Hal 1, da Værløse på sikker vis blev ekspederet ud af pokalturneringen.

Hvis man kigger på Team FOG Næstveds kampe mod Pro B-hold, så var der ikke meget, der talte til Værløses fordel inden de to holds indbyrdes kamp i pokalturneringens kvartfinale. Seks sejre ud af seks mulige, og hjemmeholdet levnede heller ingen chancer til gæsterne, der blev sendt hjem med et nederlag på 112-70.

Kampen, der blev spillet i de gamle rammer i Hal 1, var stort set afgjort ved pausen, hvor hjemmeholdet var foran med 22 point. Sidst de to hold mødtes i Søndersø Hallen, havde hjemmeholdet noget større ære af kampen end tilfældet søndag eftermiddag. Her endte Næstved med en sejr på 25 point.

Næstved formåede at score hele 61 point i første halvleg. Gæsterne kom ellers foran 5-0 blandt andet efter en treer fra den tidligere Næstved-spiller, Mathias Bak, der spillede på sin gamle hjemmebane for første gang.

Værløses forspring blev dog hurtigt hentet. PJ Thomspon var varm og scorede 11 point i første periode. Også holdkammeraterne Jordan Mathews og Anton Shoutvin ville lege med, og de tre scorede i alt 34 ud af hjemmeholdets første 61 point.

Gæsterne var uden deres absolutte profil Richard Granberry, hvilket i den grad kunne mærkes. Andre spillere var klar til at tage over på scoringsfronten, hvor Austin Pope og Mathia Bak gjorde deres for at holde Værløse inde i kampen. Det var bare ikke nok.

Team FOG Næstved fortsatte det høje tempo, som de har haft for vane i flere kampe i Basketligaen, selvom man reelt har afgjort kampene tidligt. Hjemmeholdet kunne derfor også sikre sig klare periodesejre i både tredje og fjerde periode, der endte ud i decideret showbasket med flere dunks. Værterne endte med at score 42 point mere end gæsterne, og er dermed i semifinalen mod Svendborg Rabbits med sejren på 112-70.

Topscorer blev hjemmeholdets PJ Thompson med 27 point efterfulgt af Kentwan Smith med 16 point. Austin Pope blev mest scorende for Værløse med 16 point. PJ Thompson var yderst tæt på en double-double, da han udover de 27 point lavede hele ni steals!

Team FOG Næstved møder Svendborg Rabbits i semifinalen på igen på den gamle hjemmebane i Hal 1 søndag d. 20. januar.

Se eller gense kampen.

Skrevet af

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Efter en flot indsats kunne Team FOG Næstved se op på den elektroniske tavle og se, at de havde vundet dagens kamp mod Værløse...

Basketligaen

Team FOG Næstved har tirsdag offentliggjort, at de har skrevet under med amerikanske Mike McGuirl, der kommer til Danmark efter fem år på college...

Basketligaen

Team FOG Næstved offentliggjorde søndag tilføjelsen af Rodney Chatham til holdet. Den kommende sæson bliver Chatham´s første som professionel basketballspiller.

Basketligaen

Team FOG Næstved har her til aften præsenteret deres nye point guard. Ian Dubose skal spille for det sydsjællandske mandskab den kommende sæson.

Basketligaen

Den amerikanske center, James "Jimbo" Lull, er ny center i Team FOG Næstved. Han bliver også den første amerikaner på Næstveds holdkort til den...

Basketligaen

Næstved fans kan huske ham, og måske er der andre fans af Basketligaen, hvor der ringer en lille klokke, når navnet Kentwan Smith bliver...

Basketligaen

Den svenske guard, Jordan Lou, er ny Team FOG Næstved spiller. Lou, som i sidste sæson spillede for BMS Herlev, skal prøve kræfter med...

Basketligaen

Efter fem sæsoner væk fra Horsens IC, vender Esben Reinholt nu snuden hjemad til HIC, hvor han spillede i sin barndom, og senest for...