fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Nyhedsoversigt

Ingen slinger i valsen for Team FOG Næstved

Team FOG Næstved var forvist til deres gamle hjemmebane i Hal 1, da Værløse på sikker vis blev ekspederet ud af pokalturneringen.

Hvis man kigger på Team FOG Næstveds kampe mod Pro B-hold, så var der ikke meget, der talte til Værløses fordel inden de to holds indbyrdes kamp i pokalturneringens kvartfinale. Seks sejre ud af seks mulige, og hjemmeholdet levnede heller ingen chancer til gæsterne, der blev sendt hjem med et nederlag på 112-70.

Kampen, der blev spillet i de gamle rammer i Hal 1, var stort set afgjort ved pausen, hvor hjemmeholdet var foran med 22 point. Sidst de to hold mødtes i Søndersø Hallen, havde hjemmeholdet noget større ære af kampen end tilfældet søndag eftermiddag. Her endte Næstved med en sejr på 25 point.

Næstved formåede at score hele 61 point i første halvleg. Gæsterne kom ellers foran 5-0 blandt andet efter en treer fra den tidligere Næstved-spiller, Mathias Bak, der spillede på sin gamle hjemmebane for første gang.

Værløses forspring blev dog hurtigt hentet. PJ Thomspon var varm og scorede 11 point i første periode. Også holdkammeraterne Jordan Mathews og Anton Shoutvin ville lege med, og de tre scorede i alt 34 ud af hjemmeholdets første 61 point.

Gæsterne var uden deres absolutte profil Richard Granberry, hvilket i den grad kunne mærkes. Andre spillere var klar til at tage over på scoringsfronten, hvor Austin Pope og Mathia Bak gjorde deres for at holde Værløse inde i kampen. Det var bare ikke nok.

Team FOG Næstved fortsatte det høje tempo, som de har haft for vane i flere kampe i Basketligaen, selvom man reelt har afgjort kampene tidligt. Hjemmeholdet kunne derfor også sikre sig klare periodesejre i både tredje og fjerde periode, der endte ud i decideret showbasket med flere dunks. Værterne endte med at score 42 point mere end gæsterne, og er dermed i semifinalen mod Svendborg Rabbits med sejren på 112-70.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Topscorer blev hjemmeholdets PJ Thompson med 27 point efterfulgt af Kentwan Smith med 16 point. Austin Pope blev mest scorende for Værløse med 16 point. PJ Thompson var yderst tæt på en double-double, da han udover de 27 point lavede hele ni steals!

Team FOG Næstved møder Svendborg Rabbits i semifinalen på igen på den gamle hjemmebane i Hal 1 søndag d. 20. januar.

Se eller gense kampen.

Skrevet af

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

BK Amager må stadig vente på deres første sæson sejr, efter de måtte se sig slået af et velspillende Team Fog Næstved mandskab. BK...

Bakken Bears

Team of the Month i Basketligaen er sat. Se hvem der har fået en plads på holdet lige her.

Basketligaen

Team FOG Næstved har ophævet samarbejdet med den skadespræget center, Alonzo Nelson-Ododa. Som erstatning har klubben hentet den tyske center, Akim-Jamal Jonah, i den...

Basketligaen

Team FOG Næstved hev fredag aften en sikker sejr med hjem fra København, da holdet mødte theView Copenhagen.

Basketligaen

Nu kan Team FOG Næstved begynde forberedelsen til den kommende sæson med et komplet hold. For klubben har skrevet under med Vincent Bailey, der...

Basketligaen

Team FOG Næstved har tilføjet Bubu Palo til holdkortet. Bubu Palo kommer til Næstved efter seks sæsoner i NBA G-League.

Basketligaen

Team FOG Næstved har skrevet under med Alonzo Nelson-Ododa, der skal spille på centerpositionen i den kommende sæson for holdet fra sydsjælland.

Basketligaen

Team Fog Næstved har tilføjet endnu en amerikaner til truppen. 26-årige Kameron Williams kommer til sydsjælland efter fire år på college efterfulgt af to...