fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Horsens i pokalfinalen efter vild afslutning mod Bakken

Her til eftermiddag skulle den første pokalfinalist findes, da Horsens IC og Bakken Bears mødtes i Forum Horsens. Det blev en vældig underholdende affære, som først fandt sin vinder i kampens aller sidste sekunder.

Forud havde gået en noget bølgende oplevelse, som Horsens i den grad så ud til at vinde. Ved pausen havde hjemmeholdet helt styr på tingene, og førte således 55-36.

En vil tredje periode fra Bakken Bears betød derimod, at de i den grad kom tilbage i kampen. Gæsterne vandt perioden med 35-19, og så var de pludselig kun nede med tre, inden de sidste ti minutter.

Horsens formåede dog at holde Bakken Bears bag sig, lige indtil et minut før tid. Her bragte Adama Darboe gæsterne foran for første gang i kampen, da han med en treere sørgede for en 87-89 føring.

Det sidste minut af kampen blev i den grad noget kludder at se på. Først var det dog Lawrence Alexander der udlignede på et layup, og senere fik Bakken muligheden i flere omgange at afgøre kampen. I stedet blev det til en turnover, og så kunne Lawrence Alexander pludselig blive dagens mand i skysovs, da han blev fejlet med fire sekunder igen.

Nerverne var i den grad til at få øje på, da han brændte det første skud, men han ramte det andet. Bakken Bears kom ikke til nogen god afslutning til slut, og derfor var det Horsens der kunne løfte hænderne, og fejre at de endnu engang er klar til en pokalfinale.

Vedran Borovcanin var umådeligt tæt på en triple double, da han scorede 20 point, havde 9 assist og 8 rebounds. For Bakken Bears var Mike Gesell bedste mand med 20 point herunder 5/8 bag 3eren, 6 rebounds og 5 assist.

Begge hold skal allerede i aktion igen på tirsdag, hvor Horsens får besøg af SISU i Basketligaen, mens Bakken Bears får besøg af Aris i Champions League.

Se anden halvleg af kampen fra Bakken Bears Facebook side herunder:

https://www.facebook.com/bakkenbears/videos/1174047092630460/

Skrevet af

Casper er 34 år og partner i Fullcourt.dk Aps. Han står primært for den daglige drift af virksomheden bag hjemmesiden, og sørger for at al det tekniske omkring siden fungere. Derudover bidrager han med korte artikler og posts fra primært dansk basket.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Basketball fra højeste hylde var tilbage i Holbæk. Stenhus-Holbæk tog imod Horsens IC i begge holds første kamp i sæsonen. Det blev udeholdet, som...

Bakken Bears

Bakken Bears kender nu deres modstander i den altafgørende Basketball Champions League kvalifikationsfinale

Bakken Bears

Bakken Bears er i finalen i kvalifikationsturneringen til Basketball Champions League, efter de fredag aften besejrede østrigske Swans Gmunden komfortabelt med 83-65.

Bakken Bears

Det bliver østrigske Swans Gmunden, som Bakken Bears på fredag skal møde i semifinalen i kvalifikationsturneringen til Basketball Champions League. Gmunden slog Pärnu Sadam...

Bakken Bears

I den kommende weekend deltager Bakken Bears i kvalifikationen til Basketball Champions League. Bliv klogere på den nye Bakken Bears-trup og de mulige modstandere...

Bakken Bears

De tre sidste pladser på Bakken Bears holdkortet er kommet på plads denne tirsdag. De tre pladser bliver besat af Magnus Høj, Marcus Vinther...

Basketligaen

Bakir Serdarevic er fortid i Horsens IC. Han flytter fra landets ottende største by, Horsens, til landets hovedstad, hvor han i denne sæson skal...

Basketligaen

Brandon Tabb, der har to sæsoner i Basketligaen på sit CV, skifter til Finland og KTP Basket Kotka.