fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Horsens i pokalfinalen efter vild afslutning mod Bakken

Her til eftermiddag skulle den første pokalfinalist findes, da Horsens IC og Bakken Bears mødtes i Forum Horsens. Det blev en vældig underholdende affære, som først fandt sin vinder i kampens aller sidste sekunder.

Forud havde gået en noget bølgende oplevelse, som Horsens i den grad så ud til at vinde. Ved pausen havde hjemmeholdet helt styr på tingene, og førte således 55-36.

En vil tredje periode fra Bakken Bears betød derimod, at de i den grad kom tilbage i kampen. Gæsterne vandt perioden med 35-19, og så var de pludselig kun nede med tre, inden de sidste ti minutter.

Horsens formåede dog at holde Bakken Bears bag sig, lige indtil et minut før tid. Her bragte Adama Darboe gæsterne foran for første gang i kampen, da han med en treere sørgede for en 87-89 føring.

Det sidste minut af kampen blev i den grad noget kludder at se på. Først var det dog Lawrence Alexander der udlignede på et layup, og senere fik Bakken muligheden i flere omgange at afgøre kampen. I stedet blev det til en turnover, og så kunne Lawrence Alexander pludselig blive dagens mand i skysovs, da han blev fejlet med fire sekunder igen.

Nerverne var i den grad til at få øje på, da han brændte det første skud, men han ramte det andet. Bakken Bears kom ikke til nogen god afslutning til slut, og derfor var det Horsens der kunne løfte hænderne, og fejre at de endnu engang er klar til en pokalfinale.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Vedran Borovcanin var umådeligt tæt på en triple double, da han scorede 20 point, havde 9 assist og 8 rebounds. For Bakken Bears var Mike Gesell bedste mand med 20 point herunder 5/8 bag 3eren, 6 rebounds og 5 assist.

Begge hold skal allerede i aktion igen på tirsdag, hvor Horsens får besøg af SISU i Basketligaen, mens Bakken Bears får besøg af Aris i Champions League.

Se anden halvleg af kampen fra Bakken Bears Facebook side herunder:

https://www.facebook.com/bakkenbears/videos/1174047092630460/

Skrevet af

Casper er 34 år og partner i Fullcourt.dk Aps. Han står primært for den daglige drift af virksomheden bag hjemmesiden, og sørger for at al det tekniske omkring siden fungere. Derudover bidrager han med korte artikler og posts fra primært dansk basket.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Sæsonens første udgave af Fullcourt Player of The Month er på banen, og vinderen af prisen for september og oktober er Horsens ICs Khalil...

Bakken Bears

Bakken Bears sejrede onsdag aften i den skæbnesvangre gruppefinale i Minsk og sikrede sig derfor videre avancement i FIBA Europe Cup.

Bakken Bears

Se Bakken Bears´ skæbnesvangre kamp i FIBA Europe Cup mod Tsmoki-Minsk.

Bakken Bears

Team of the Month i Basketligaen er sat. Se hvem der har fået en plads på holdet lige her.

Bakken Bears

Lørdag eftermiddag skulle Bakken Bears og BK Amager have spillet, men dele af BK Amagers spillertrup og stab omkring holdet er smittet med Covid-19,...

Bakken Bears

Vi fangede en glad Bakken Bears-cheftræner efter sejren mod græske Peristeri i FIBA Europe Cup onsdag aften. Se interviewet her.

Bakken Bears

De forsvarende danske mestre hentede onsdag aften en altafgørende sejr hjemme i Vejlby-Risskov Hallen efter et vanvittigt drama. Bakken Bears viste klassen og fik...

Bakken Bears

Kl. 18.30 starter kampen mellem Bakken Bears og Peristeri Vitabiotics. Se kampen her.