fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Bakken Bears videre i pokalen

Bakken Bears er videre til semifinalen i pokalturneringen efter en sejr på 59-105 mod Falcon Basketball.

Foto: fiba.basketball

Kvartfinalen i pokalturneringen blev endestationen for Falcon Basketball, der torsdag aften blev besejret af de forsvarende pokalmestre, Bakken Bears, med hele 59-105. Falcons pokaleventyr er dermed slut.

1. divisionsholdet Falcon, der slog BMS Herlev i 1/8-finalen, stillede op uden den tidligere landsholdskaptajn Jonathan Gilling og uden August Haas, der i sidste sæson var en af de større profiler hos BMS Herlev. Holdet havde dog flere prominente navne på holdkortet såsom Philip Hertz, Alexander Bak, Frederik og Christian Benzon, Anders Haas og Jens Laulund.

Men Bakken Bears satte sig tidligt på kampen og fik etableret en føring, der svingede mellem ti og 15 point i første halvleg. Ved pausen var stillingen 32-43. Bjørnene kom dog ud til anden halvleg som lyn og torden og stak for alvor af fra Falcon, der ellers have sine momenter i kampen.

Bakken Bears vandt med 59-105 og er videre til næste runde i pokalturneringen. De er nu et skridt tættere på at forsvares sidste års pokaltitel.

Topscorer var Thomas Lærke med 25 point.

I semifinalen skal Bakken Bears møde enten Team FOG Næstved eller Horsens IC på udebane. Semifinalen vil blive afviklet den 21, 22 eller 23. januar.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Hør en hudløst ærlig Aladdin Barakeh fortælle sin historie i denne episode, hvor han kommer ind på den skade, der satte en stopper for...

Bakken Bears

Anders Sommer vandt torsdag aften sit første mesterskab som manden i spidsen for Bakken Bears. Hør fra mestertræneren her.

Bakken Bears

Årets Finals Most Valuable Player var en glad mand, da vi mødte ham, efter Bakken Bears sweepede Svendborg Rabbits med 4-0 i årets finaleserie...

Bakken Bears

Vi fangede Michel Diouf til et interview, efter Bakken Bears torsdag hentede klubbens 20. danske ligatitel, og den tårnhøje senegaleser kunne fortælle, at en...

Bakken Bears

Darko Jukic vandt torsdag aften endnu et dansk mesterskab med Bakken Bears. Hør interview med Bakken-profil her.

Bakken Bears

Bakken Bears er mestre for sjette sæson i streg, efter de torsdag aften slog Svendborg Rabbits med 77-81.

Bakken Bears

Vi fangede Bakken Bears-cheftræner Anders Sommer til et interview efter årets tredje finalekamp.

Bakken Bears

Bakken Bears er et skridt tættere på klubbens 20. mesterskab, efter de mandag aften besejrede Svendborg Rabbits med 91-74.