fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Bakken Bears klar til pokalfinalen for 20. gang i klubbens historie

Gustav Knudsen gjorde forskellen, da Bakken Bears lørdag aften spillede sig i pokalfinalen for 19. gang i klubbens historie. Bjørnebanden slog de forsvarende pokalmestre, Svendborg Rabbits, med 77-97.

Foto: Kim Haugaard - FRAME2

Lørdag aften blev der i Rise Sparekasse Arena på Sydfyn spillet en gentagelse af sidste år pokalfinale mellem Svendborg Rabbits og Bakken Bears. Sidste års pokalfinale endte med sejr til Svendborg Rabbits, så Bjørnene havde hævn til gode.

Hjemmeholdet spillede en fin første halvleg og kunne gå til pause med stillingen 40-40. Kaninerne øjnede overraskelsen mod favoritterne fra Aarhus, men Bakken Bears kom ud til anden halvleg som lyn og torden og stak af fra Rabbits, der måtte tage til takke med et stort nederlag på 77-97.

Gustav Knudsen var kampens store oplevelse med sine 27 point.

Bakken Bears er således klar til endnu en pokalfinale.

I pokalfinalen, der finder sted i Forum Horsens den 25. marts, skal Bakken Bears møde lokalrivalerne Randers Cimbria, der i sin semifinale sendte Team FOG Næstved ud i mørket.

Går Randers Cimbria hen og vinder årets pokalfinale er det første gang i klubbens historie, at de vinder pokalturneringen. Til sammenligning har Bakken Bears 13 pokaltitler og skal nu spille sin 19. pokalfinale.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Eurobasket

Den unge Bakken Bears-spiller Gustav Knudsen imponerede, da Danmark fredag besejrede Georgien. Vi fangede ham til et interview efter kampen.

Basketligaen

Den regulære sæson blev afsluttet med at brag, da de to tophold Bakken Bears og Team FOG Næstved mødte hinanden.

Basketligaen

Sidste runde af Svendborgs grundspil sluttede med en flot sejr over BK Amager. Kaninerne, som havde deres nye spiller med, vandt kampen med 94-123.

Bakken Bears

Bakken Bears skal i kvartfinalen i ENBL møde Serios Group Newcastle Eagles. Bakken Bears er grundet deres andenplads i gruppespillet tildelt den fordel, at...

Bakken Bears

Bakken Bears begrænsede Landstede Hammers til lave 56 point, men alligevel måtte de gå tomhændet fra tirsdagens European North Basketball League-brag.

Bakken Bears

Bakken Bears meddeler tirsdag, at der er få billetter tilbage til braget i ENBL mod hollandske Landstede Hammers.

Bakken Bears

Bakken Bears sikrede fredag aften førstepladsen i grundspillet i Basketligaen, da de besejrede Randers Cimbria med 109-84 efter en dramatisk kamp, hvor dommerne kom...

Bakken Bears

Ryan Evans spillede måske sin bedste kamp i denne sæson, da Bakken Bears lørdag udspillede Værløse Blue Hawks med 76-98.