fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Westbrook bliver 10. mest assisterende spiller i historien

Lakers’ Russell Westbrook har længe været en i virtuos i afleveringsspillet, og i nat passerede han Gary Payton, som den 10. mest assisterende spiller i historien.

Foto: Erik Drost - Flickr

34-årige Russell Westbrook har haft en stor karriere i NBA. Siden hans første sæson i 2008-09, har han været en af de mest eksplosive point guards, NBA har set.

Han har altid formået at præstere i mange forskellige facetter af spillet, hvilket ofte har resulteret i vanvittige statistikker. Det anskaffede ham i 2017 et MVP-trofæ, efter han snittede en triple-double (En bedrift han formåede at gøre tre gange mere).

De utrolige statistikker begynder nu også at placere ham højt på adskillige historiske lister. I nat mod Brooklyn Nets passerede han hall-of-famer Gary Payton som den 10. mest assisterende spiller i NBA’s historie.

Han har nu leveret 8.972 assists til sine holdkammerater.

Westbrook fik ti assists i nattens kamp mod Brooklyn Nets efter en direkte duel mod Kyrie Irving, da flere stjerner fra begge hold så kampen fra sidelinjen. Nets vandt 121-104.

Russell Westbrook snitter 8.4 assists for karrieren.

Tre gange har han været assist champ; 2017-18 med 10.3 assists, 2018-19 med 10.7 assists og 2020-21 med 11.7 assists.

Westbrook spillede nok sine største sæsoner med Oklahoma City Thunder. I de seneste år har han været rundt omkring og spillet for Houston Rockets, Washington Wizards og nu Los Angeles Lakers.

Efter en lidt skæv start på sæsonen, påtog hans sig en ny rolle fra bænken af. Her har han været aldeles succesfuld, og han er lige nu favorit til at vinde Six Man of The Year (årets spiller fra bænken).

Jeg er 23 år gammel og er NBA-redaktør på siden. Ved siden af læser jeg journalistik på Roskilde Universitet.

Andre artikler med dette emne

Los Angeles Lakers

Victor Wembanyama leverede i nattens opgør mod Los Angeles Lakers endnu en historisk præstation. På trods af nederlaget i Crypto.com Arena, viste den franske...

LA Lakers

Spencer Dinwiddie planlægger at skrive under på en kontrakt med Los Angeles Lakers, efter at han blev købt ud af sin kontrakt af Toronto...

Brooklyn Nets

Med Kevin Durant, Devin Booker og Bradley Beal på holdet er der ingen grund til at hvile på laurbærrene. Det gør Phoenix Suns heller...

NBA

Toronto Raptors og Brooklyn Nets bytter guards med hinanden med kun få timer tilbage inden deadline.

NBA

I de afgørende minutter af nattens kamp mellem Golden State Warriors og Brooklyn Nets, blev veteranen Klay Thompson bænket. Efter kampen blev han udspurgt...

NBA

Lebron James skal være All-Star for en rekordhøj 20. gang i karrieren, da han er anfører for All-Star holdet i West, som tørner sammen...

Indiana Pacers

NBA har offentliggjort de fem spillere, der danner ramme om All-Tournament holdet for den netop afsluttede NBA In-Season turnering.

NBA

Efter nattens to semifinaleopgør, er det Los Angeles Lakers og Indiana Pacers, der skal kæmpe om trofæet i finalen af NBA's In-Season turnering.