fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Boston Celtics

Walker er fortid hos Celtics

Ifølge den meget troværdige ESPN-reporter Adrian Wojnarowski er Kemba Walker fortid hos Boston Celtics.
Det sker efter en byttehandel med Oklahoma City Thunder, hvor de, oveni Walker, sender 16.-valget i den kommende Draft og et andenrundesvalg i 2025 med. Den anden vej kommer den rutinerede veteran Al Horford, som tidligere har spillet for Celtics, og yderligere ryger Moses Brown også med i handlen, samt et andenrundesvalg i 2023-draften.

Den 31-årige guard Walker nåede to sæsoner for Celtics, hvor han snittede omkring 20 point over de to sæsoner. Derfor kan man undre sig over, hvorfor de vælger at sende ham til et andet hold. Det umiddelbare bud er dog, at der med denne handel skabes økonomisk fleksibilitet i Celtics-lejren.

Således en fornuftig handlen, hvor også Thunder bør være rigtig taknemmelige for denne handlen. De modtager en solid guard, samt flere draft picks til samlingen.

Skrevet af

Mit navn er Mads, jeg er 21 år og kommer oprindeligt fra Svendborg. Min store basketpassion og basketviden kommer igennem mange års overværelse af kampe fra Basketligaen primært fokuseret på de vilde kaniner fra Sydfyn. Jeg har dog også en stor interesse i NBA og basketball generelt.

Andre artikler med dette emne

NBA

Victor Wembanyama og Chet Holmgren duellerede natten til fredag, i hvad der endte i en nærmest direkte duel om årets Rookie of the year-trofæ.

NBA

Efter at sæsonens favorit blev skadet, er MVP-ræset nu igen åbent. Med en tredjedel af sæsonen tilbage er der også rigeligt tid til at...

Golden State Warriors

Trods kontraktudløb med Golden State Warriors til sommer, regner Steve Kerr med at blive enig med klubben om en ny aftale og fortsætte i...

Internationalt

Det tidligere Miami Heat-forsvarses Hassan Whiteside har besluttet at indstille karrieren i en alder af 34 år.

NBA

Det franske fænomen Victor Wembanyama havde mandag aften en historisk kamp i sejren over Toronto Raptors. Han sluttede kampen af med en triple-double, der...

NBA

Efter en stille Trade Deadline er trupperne ved at være på plads og holdene har spillet tilpas mange kampe til, at vi kan lave...

NBA

Topholdet i Western Confrence Oklahoma City Thunder forstærker sig trade deadlinen, hvor de henter Gordon Hayward fra Charlotte Hornets.

Chicago Bulls

Chicago Bulls må undvære Zach Lavine resten af sæsonen, da han i den kommende uge skal opereres for en skade i sin højre fod.