fbpx
Connect with us

Boston Celtics

Walker er fortid hos Celtics

Ifølge den meget troværdige ESPN-reporter Adrian Wojnarowski er Kemba Walker fortid hos Boston Celtics.
Det sker efter en byttehandel med Oklahoma City Thunder, hvor de, oveni Walker, sender 16.-valget i den kommende Draft og et andenrundesvalg i 2025 med. Den anden vej kommer den rutinerede veteran Al Horford, som tidligere har spillet for Celtics, og yderligere ryger Moses Brown også med i handlen, samt et andenrundesvalg i 2023-draften.

Den 31-årige guard Walker nåede to sæsoner for Celtics, hvor han snittede omkring 20 point over de to sæsoner. Derfor kan man undre sig over, hvorfor de vælger at sende ham til et andet hold. Det umiddelbare bud er dog, at der med denne handel skabes økonomisk fleksibilitet i Celtics-lejren.

Således en fornuftig handlen, hvor også Thunder bør være rigtig taknemmelige for denne handlen. De modtager en solid guard, samt flere draft picks til samlingen.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Mit navn er Mads, jeg er 21 år og kommer oprindeligt fra Svendborg. Min store basketpassion og basketviden kommer igennem mange års overværelse af kampe fra Basketligaen primært fokuseret på de vilde kaniner fra Sydfyn. Jeg har dog også en stor interesse i NBA og basketball generelt.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Boston Celtics