fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Nyhedsoversigt

Virtus Bologna-stjerne ude med skade

Virtus Bologna står til at misse Tornike Shengelia i holdets kommende kampe, da han ifølge flere medier døjer med en rygskade.

Foto: Matteo Marchi - Virtus Segafredo Bologna

Virtus Segafredo Bologna-stjernen Tornike Shengelia står foran en skadesperiode.

Shengelia, der er en af Most Valuable Player-kandidaterne i EuroLeague i denne sæson, har nemlig pådraget sig en rygskade, der gør ham ukampdygtig i minimum ti dage.

Det skriver flere medier, heriblandt basketnews.com.

Georgiske Shengelia var ikke med, da Bologna, med Iffe Lundberg i spidsen, mandag besejrede Happy Casa Brindisi, og den 32-årige vil som et minimum også misse den kommende EuroLeague-kamp mod franske LDCL ASVEL Villeurbanne og pokalkampen mod Varese.

Shengelia snitter 15 point, 5,7 rebounds og 3,7 assists per kamp for Bologna i EuroLeague i indeværende sæson.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Internationalt

Maria Jespersen er blevet anerkendt som vinder af prisen ´Årets Forward´ i den bedste svenske liga efter en imponerende sæson.

Baskonia

Baskonia må klare sig uden deres stjernespiller Chima Moneke, når de fredag aften møder Virtus Segafredo Bologna i en kamp om den sidste plads...

Internationalt

Jonas Zohore imponerede, da han onsdag debuterede for sin nye arbejdsgiver, indonesiske Rajawali Medan.

Internationalt

Morten Stig Jensen er klar med sin anden klumme på Fullcourt.dk, og den danske basketekspert stiller skarpt på det franske basketfænomen Victor Wembanyama, der...

Anadolu Efes Istanbul

Iffe Lundberg flirtede med en triple-double, da han tirsdag sendte Anadolu Efes Istanbul ud af EuroLeague-slutspilsræset med en clutch-treer.

Internationalt

Jonas Zohore fortsætter karrieren i Asien, hvor han har indgået en aftale med indonesiske Rajawali Medan.

Bakken Bears

Bakken Bears´ Ryan Evans har siden, han kom til Aarhus, drømt at vinde en europæisk titel med Bakken Bears, og den drøm blev onsdag...

Basketligaen

Bakken Bears er for første gang nogensinde vindere en af europæisk turnering, efter de onsdag besejrede CSO Voluntari efter en gyserkamp med 85-81.