fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Vejlby-Risskov Hallen aka Lob City

Bakkens Bears sejr over Tsmoki-Minsk var spækfuldt med highlights. Til tider lignede det, at der var placeret en usynlig trampolin under kurven.

https://www.youtube.com/watch?v=c58KYrQIU5Y

Ikke nok med at Bakken Bears sikrede et forspring på 13 point inden returopgøret i Minsk, så gjorde de det med stil. Tyler Ongwae viste igen, at han er en levende top 10 video. Med sin atletiske formåen trodsede han tyngdekræften og smed adskillige alley-oops i kurven.

Morten Sahlertz sørgede for et historisk highlight. Hårdt presset scorede han sin treer nummer 541, hvilket gjorde ham til den mest scorende bag linjen i Bakkens historie.

For Tsmoki Minsk leverede Rob Lowery flere spicy plays. Med sin evne til at skabe sit eget skud, fik han nettet til at blaffe fire gange fra treeren. Men som bekendt var det ikke nok til at holde hans hold inde kampen.

Målt på sejrens størrelse og måden den kom i hus må det antages, at tilskuerne i Vejlby-Risskov hallen gik yderst tilfredse hjem.

Annonce. Scroll for at læse videre.
Skrevet af

Skribent for Fullcourts, hvor jeg leverer grafik og spicy highlights.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Hayden Dalton, der spillede for Bakken Bears i 2018/19-sæsonen, skifter ifølge Eurohoops.net til Hereda San Pablo Burgos i Liga ACB, den bedste spanske række.

Bakken Bears

Bakken Bears skal i det kommende gruppespil i FIBA Europe Cup møde Bahcesehir College, og det tyrkiske mandskab har ifølge basketballmediet Sportando oprustet truppen...

Bakken Bears

Bakken Bears hentede torsdag aften en flot sejr på udebane mod Horsens IC. Bears besejrede Horsens med cifrene 72-85.

Bakken Bears

Bakken Bears sejrede onsdag aften i den skæbnesvangre gruppefinale i Minsk og sikrede sig derfor videre avancement i FIBA Europe Cup.

Bakken Bears

Se Bakken Bears´ skæbnesvangre kamp i FIBA Europe Cup mod Tsmoki-Minsk.

Bakken Bears

Team of the Month i Basketligaen er sat. Se hvem der har fået en plads på holdet lige her.

Bakken Bears

Lørdag eftermiddag skulle Bakken Bears og BK Amager have spillet, men dele af BK Amagers spillertrup og stab omkring holdet er smittet med Covid-19,...

Bakken Bears

Vi fangede en glad Bakken Bears-cheftræner efter sejren mod græske Peristeri i FIBA Europe Cup onsdag aften. Se interviewet her.