fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Nyhedsoversigt

Tyrn Flowers skifter Svendborg ud med Cypern

Den tidligere Svendborg Rabbits-spiller, Tyrn Flowers, skal spille for den cypriotiske klub AEL Limassol BC.

Foto: Rasmus Lynge Schmidt

Den tidligere Svendborg-profil, der blev opsagt grundet en situation omkring Svendborgs første kamp i ENBL, har fundet sin nye klub. Tyrn Flowers skal spille for den cypriotiske klub AEL Limassol BC.

Flowers nåede at spille syv kampe for Svendborg i Basketligaen, hvor han snittede 16,7 point, 7,6 rebounds og 1,6 assists per kamp.

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Både Svendborg Rabbits og Team FOG Næstved vandt overbevisende, da Rabbits slog BMS Herlev, og Næstved besejrede BK Amager.

Bakken Bears

Bakken Bears indtræder i den europæiske turnering, ENBL, som Svendborg Rabbits også deltager i. De overtager en plads, fordi Svendborgs israelske modstander, Hapoel Beer...

Basketligaen

Svendborg Rabbits har hentet to nye spillere. Den ene fik en god debut, da Svendborg Rabbits besejrede Bears Academy med 60-86.

BC Copenhagen

1/8-delsfinalerne af Landspokalen blev spillet i weekenden. Der blev spillet kampe mellem hold i Basketligaen og hold fra toppen af første division.

Basketligaen

Kaninerne har fået endnu en ny mand at stille på banen, efter man har hentet forwarden Dylan van Eyck til truppen.

Basketligaen

Vi mødte Andreas Mortensen efter kampen mod Start Lublin i ENBL, og den unge dansker delte sine tanker om kampen, deltagelsen i ENBL og...

Basketligaen

Fullcourt.dk fangede Svendborg Rabbits´ cheftræner, Mads Andersen, til et interview efter onsdagens nederlag i European North Basketball League.

Basketligaen

Der er kommet en ny mand på holdkortet i Svendborg. Dylan Penn kommer til Sydfyn, hvor han bliver en del af truppen, som i...