fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Tredobbelt mester bliver basketball-præsident hos Suns

I fjor blev han kåret som “Executive of the Year”, og nu er James Jones blevet forfremmet fra General Manager til ‘President of Basketball Operations’ hos Phoenix Suns.

James Jones er ny ‘President of Basketball Operations’ hos Phoenix Suns.

Han har siden 2017 været General Manager hos franchiset, og i 2021 blev han kåret til årets bedste GM i NBA.

Som spiller fulgtes Jones med LeBron James rundt i NBA-landskabet, da de både var holdkammerater i Miami og i Cleveland i perioden fra 2008 til 2017, hvor han indstillede karrieren som spiller. I den periode blev det til tre mesterskaber for James og Jones.

Der har været store problemer i Suns-organisationen, hvilket har tvunget ejeren, Robert Sarver, til at sætte holdet til salg. Det kan du læse mere om her. 

Jeg er NBA-redaktør her på siden og læser til dagligt til journalist på dmjx. Jeg følger NBA tæt, hvor min kærlighed bliver kastet ekstra meget efter New York Knicks.

Andre artikler med dette emne

NBA

Den sprudlende unge Minnesota Timberwolves-stjerne Anthony Edwards har taget sit spil til nye højder i årets slutspil. For holdkammerat Mike Conley minder han derfor...

NBA

Efter en stille Trade Deadline er trupperne ved at være på plads og holdene har spillet tilpas mange kampe til, at vi kan lave...

Brooklyn Nets

Med Kevin Durant, Devin Booker og Bradley Beal på holdet er der ingen grund til at hvile på laurbærrene. Det gør Phoenix Suns heller...

NBA

Golden State Warriors' Draymond Green er blevet suspenderet på ubestemt tid af NBA efter et voldsomt slag i hovedet på Phoenix Suns' Jusuf Nurkic.

Golden State Warriors

Man tror næsten, at det er løgn, men han har gjort det igen. I nattens opgør mod Phoenix Suns blev Golden State Warriors' Draymond...

Indiana Pacers

NBA har offentliggjort de fem spillere, der danner ramme om All-Tournament holdet for den netop afsluttede NBA In-Season turnering.

NBA

Gruppespillet i NBA's In-Season turnering er nu færdigspillet, og otte hold er gået videre til kvartfinalerne. Få overblikket her.

NBA

Kevin Durant passerede i nat Elvin Hayes som den 11. mest scorende spiller i NBA´s historie.