fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Phoenix Suns & Mercury til salg efter pres fra prominente figurer

Phoenix Suns ser ud til at blive det næste NBA-franchise, der skal sælges.

Det er næsten et år siden, at den amerikanske journalist, Baxter Holmes fra ESPN, udgav en artikel med beskyldninger om sexisme og racisme mod Phoenix Suns & Mercury-ejer, Robert Sarver. Sagen har nu endelig fået en afslutning. Phoenix Suns & Mercury er til salg.

Det har i mange år været en offentlig hemmelighed i NBA-kredse, at Robert Sarver er en forfærdelig ejer, som fremfor alt behandlede sine medarbejdere ekstremt dårligt, og samtidig var han ekstremt nærig i sin investering omkring de to hold. Nu er der konkrete beviser og beskyldninger på bordet, men det skulle tage lang tid før sagen fik en endelig dom.

Den førnævnte artikel skabte selvfølgelig en ophedet stemning hos de mange personligheder i NBA-universet, men det skulle tage et helt år for NBA’s kommissær, Adam Silver, at færdiggøre NBA’s uafhængige efterforskning. I den pressemeddelelse, som blev delt med offentligheden d. 13 september, blev Robert Sarver idømt et års karantæne samt en bøde på cirka 10 millioner dollars svarende til cirka 75 millioner danske kroner. 

Lebron James var en af de MANGE atleter i NBA og WNBA, som offentlig delte sin store utilfreshed med NBA og Adam Silvers straf.

 

Phoenix Suns & Mercury til salg!

Efter en god omgang dårlig presse og negativ omtale meddelte Robert Sarver onsdag aften, at han er gået i gang med at finde en ny ejer til ‘’sit’’ franchise.

En af de helt store sponsorer for Phoenix-organisationen, Paypal, meddelte blandt andre, at de IKKE ville fortsætte deres sponsorat af klubben, så længe at Robert Sarver stadig var majoritetsejer. Det formodes, at det var en af de helt store forudsætninger for Sarver’s endelige beslutning. Andre sponsorer fulgte trop efter Paypal’s drastiske skridt. 

New Orleans Pelicans guard, CJ McCollum, som er formand fra NBA’s spiller organisation, NBPA, kom med en kort men sigende kommentar efter Sarver’s beslutning.

 

Endnu et menneske og ejer, som mange vil betegne som dårlig og usympatisk, er på vej ud af ligaen, og det er de fleste omkring NBA glade for. Det er en god dag for alle, som elsker NBA, men dog står den ellers vellidte Adam Silver som en af taberne i denne sag. Kommissæren har ikke trådt galt særligt mange gange i sine år som lederen af NBA, men mange føler, at hans straf til Sarver var alt for blød. Dette havde han selv at sige i går aftes.

“Jeg støtter fuldt ud Robert Sarvers beslutning om at sælge Phoenix Suns and Mercury. Det er det rigtige næste skridt for organisationen og lokalsamfundet.”

Jeg er en 25-årig NBA skribent, som skriver en masse via Fullcourt, min egen hjemmeside og et par andre steder. Twitter er det bedste sted at følge mig! Kæmpe forkærlighed til Bam Adebayo og Mikal Bridges.

Andre artikler med dette emne