fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Thunder overrasker igen: Slukker håbet i New Orleans

New Orleans Pelicans’ skuffende sæson sluttede i nat, da Oklahoma City Thunder igen overraskede og vandt Play-In kampen efter en spændende afslutning.

Foto: All-Pro Reels - Flickr

Forhåbningerne har været store i New Orleans, hvor Pelicans før sæsonen så stærke ud på papiret. Mange skader og skuffende præstationer har dog holdt dem nede som nummer ni i grundspillet.

Alligevel var de store favoritter, da de i nat tog imod Oklahoma City Thunder, som har overrasket ved overhovedet at være kommet med i Play-In turneringen.

Thunder gjorde det dog hurtigt tydeligt, at de ikke er til at løbe om hjørner med.

Kampen gik frem og tilbage i bølger. Det var Thunder, som var foran med ni point, da holdene trådte ind til fjerde periode.

Her blev det dog, ligesom flere af de andre Play-In kampe i år, en gyser til det sidste.

Føringen skiftede adskillige gange i de sidste minutter.

Med blot syv sekunder tilbage ramte Luquentz Dort et par store straffekast, som gav Thunder en pude på fire point. På få sekunder ramte Brandon Ingram så et mirakelskud fra bag 3-pointslinjen, der pustede liv i Pelicans’ sæson.

Det betød, at Pelicans fik en ekstra chance, da de med næsten tre sekunder tilbage havde muligheden for at udligne.

Denne mulighed forduftede dog kort efter, da den unge Herbert Jones fejlplacerede sin aflevering til CJ McCollum.

Thunder vandt 123-118.

Både Shai Gilgeous-Alexander og Josh Giddey leverede store præstationer og scorede over 30 point. Dort havde sin bedste kamp i sæsonen og scorede 27 point.

På fredag skal det unge Thunder-mandskab derfor op imod Minnesota Timberwolves, der natten forinden tabte til Los Angeles Lakers.

Her kæmper de om den sidste plads i slutspillet, hvor modstanderen bliver Denver Nuggets i første runde.

New Orleans Pelicans’ sæson er ovre efter nattens nederlag.

I nattens anden kamp var det også gæsterne, der stjal sejren. Chicago Bulls sendte Toronto Raptors ud efter et vildt comeback.

(Se den vilde afslutning på Thunder-Pelicans herunder)

Andre artikler med dette emne

Nyhedsoversigt

MVP-opgøret mellem Shai Gilgeous-Alexander og Luka Doncic skabte spænding i en kamp, hvor Canada endte med at trække det længste strå mod Slovenien.

FIBA

Brasilien slog Canada, som tabte for første gang i årets VM, og dermed er holdenes pulje helt åben inden VM-slutrundens anden runde skal afgøres...

FIBA World Cup

Australien fik ikke det ønskede resultat, da de fredag blev slået af Slovenien med 91-80. Med nederlaget er Australien ude af kampen om VM-medaljer.

FIBA

Der var ikke megen slinger i valsen, da Australien på udebane tirsdag eftermiddag krydsede klinger med Japan. Australien, anført af Oklahoma City Thunder´s Josh...

FIBA World Cup

Letland måtte se sig slået stort af Canada, der vandt med 26 point. Dette til trods for, at Letland var godt med, og endda...

FIBA

Fredag startede FIBA Basketball World Cup 2023. Få et overblik over dagens otte kampe lige her.

FIBA

USA er nået frem til 11 ud af de 12 spillere, der skal med til verdensmesterskaberne i basketball, hvor flere store profiler fra NBA...

NBA

Ugen op til draften er ofte fyldt med massere af trades holdene imellem, og i år var ingen undtagelse, da store profiler som Chris...