fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Thunder overrasker igen: Slukker håbet i New Orleans

New Orleans Pelicans’ skuffende sæson sluttede i nat, da Oklahoma City Thunder igen overraskede og vandt Play-In kampen efter en spændende afslutning.

Foto: All-Pro Reels - Flickr

Forhåbningerne har været store i New Orleans, hvor Pelicans før sæsonen så stærke ud på papiret. Mange skader og skuffende præstationer har dog holdt dem nede som nummer ni i grundspillet.

Alligevel var de store favoritter, da de i nat tog imod Oklahoma City Thunder, som har overrasket ved overhovedet at være kommet med i Play-In turneringen.

Thunder gjorde det dog hurtigt tydeligt, at de ikke er til at løbe om hjørner med.

Kampen gik frem og tilbage i bølger. Det var Thunder, som var foran med ni point, da holdene trådte ind til fjerde periode.

Her blev det dog, ligesom flere af de andre Play-In kampe i år, en gyser til det sidste.

Føringen skiftede adskillige gange i de sidste minutter.

Med blot syv sekunder tilbage ramte Luquentz Dort et par store straffekast, som gav Thunder en pude på fire point. På få sekunder ramte Brandon Ingram så et mirakelskud fra bag 3-pointslinjen, der pustede liv i Pelicans’ sæson.

Det betød, at Pelicans fik en ekstra chance, da de med næsten tre sekunder tilbage havde muligheden for at udligne.

Denne mulighed forduftede dog kort efter, da den unge Herbert Jones fejlplacerede sin aflevering til CJ McCollum.

Thunder vandt 123-118.

Både Shai Gilgeous-Alexander og Josh Giddey leverede store præstationer og scorede over 30 point. Dort havde sin bedste kamp i sæsonen og scorede 27 point.

På fredag skal det unge Thunder-mandskab derfor op imod Minnesota Timberwolves, der natten forinden tabte til Los Angeles Lakers.

Her kæmper de om den sidste plads i slutspillet, hvor modstanderen bliver Denver Nuggets i første runde.

New Orleans Pelicans’ sæson er ovre efter nattens nederlag.

I nattens anden kamp var det også gæsterne, der stjal sejren. Chicago Bulls sendte Toronto Raptors ud efter et vildt comeback.

(Se den vilde afslutning på Thunder-Pelicans herunder)

Jeg er 23 år gammel og er NBA-redaktør på siden. Ved siden af læser jeg journalistik på Roskilde Universitet.

Andre artikler med dette emne

NBA

Houston Rockets bliver ved med at vinde, og forlænger sejrsstimen til otte med storsejren over Utah Jazz.

NBA

Victor Wembanyama og Chet Holmgren duellerede natten til fredag, i hvad der endte i en nærmest direkte duel om årets Rookie of the year-trofæ.

NBA

Efter at sæsonens favorit blev skadet, er MVP-ræset nu igen åbent. Med en tredjedel af sæsonen tilbage er der også rigeligt tid til at...

NBA

Efter en stille Trade Deadline er trupperne ved at være på plads og holdene har spillet tilpas mange kampe til, at vi kan lave...

NBA

Topholdet i Western Confrence Oklahoma City Thunder forstærker sig trade deadlinen, hvor de henter Gordon Hayward fra Charlotte Hornets.

NBA

Lebron James skal være All-Star for en rekordhøj 20. gang i karrieren, da han er anfører for All-Star holdet i West, som tørner sammen...

NBA

Indiana Pacers er nået frem til et trade for Toronto Raptors' All-Star Pascal Siakam og sender adskillige draft picks den anden vej.

Golden State Warriors

Golden State Warriors-stjernen Stephen Curry forstår godt, at nogle af klubbens egne tilhængere buhede spillerne efter onsdagens store nederlag til New Orleans Pelicans.