fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Thunder overrasker igen: Slukker håbet i New Orleans

New Orleans Pelicans’ skuffende sæson sluttede i nat, da Oklahoma City Thunder igen overraskede og vandt Play-In kampen efter en spændende afslutning.

Foto: All-Pro Reels - Flickr

Forhåbningerne har været store i New Orleans, hvor Pelicans før sæsonen så stærke ud på papiret. Mange skader og skuffende præstationer har dog holdt dem nede som nummer ni i grundspillet.

Alligevel var de store favoritter, da de i nat tog imod Oklahoma City Thunder, som har overrasket ved overhovedet at være kommet med i Play-In turneringen.

Thunder gjorde det dog hurtigt tydeligt, at de ikke er til at løbe om hjørner med.

Kampen gik frem og tilbage i bølger. Det var Thunder, som var foran med ni point, da holdene trådte ind til fjerde periode.

Her blev det dog, ligesom flere af de andre Play-In kampe i år, en gyser til det sidste.

Føringen skiftede adskillige gange i de sidste minutter.

Med blot syv sekunder tilbage ramte Luquentz Dort et par store straffekast, som gav Thunder en pude på fire point. På få sekunder ramte Brandon Ingram så et mirakelskud fra bag 3-pointslinjen, der pustede liv i Pelicans’ sæson.

Det betød, at Pelicans fik en ekstra chance, da de med næsten tre sekunder tilbage havde muligheden for at udligne.

Denne mulighed forduftede dog kort efter, da den unge Herbert Jones fejlplacerede sin aflevering til CJ McCollum.

Thunder vandt 123-118.

Både Shai Gilgeous-Alexander og Josh Giddey leverede store præstationer og scorede over 30 point. Dort havde sin bedste kamp i sæsonen og scorede 27 point.

På fredag skal det unge Thunder-mandskab derfor op imod Minnesota Timberwolves, der natten forinden tabte til Los Angeles Lakers.

Her kæmper de om den sidste plads i slutspillet, hvor modstanderen bliver Denver Nuggets i første runde.

New Orleans Pelicans’ sæson er ovre efter nattens nederlag.

I nattens anden kamp var det også gæsterne, der stjal sejren. Chicago Bulls sendte Toronto Raptors ud efter et vildt comeback.

(Se den vilde afslutning på Thunder-Pelicans herunder)

Jeg er 23 år gammel og er NBA-redaktør på siden. Ved siden af læser jeg journalistik på Roskilde Universitet.

Andre artikler med dette emne

NBA

Efter to serier skulle ud i syv kampe og spillets store stjerner er tørnet sammen, har vi nu fundet de sidste fire hold, der...

NBA

Grundspillet er ovre, og vi indleder derfor nu den bedste del af NBA-sæsonen. Før slutspillet går i gang, skal otte hold blive til fire...

Boston Celtics

NBA sæsonen er snart ved at være ovre for i år. Dermed er det blevet tid til sæsonens sidste power ranking. Der bliver fokuseret...

NBA

Houston Rockets bliver ved med at vinde, og forlænger sejrsstimen til otte med storsejren over Utah Jazz.

NBA

Victor Wembanyama og Chet Holmgren duellerede natten til fredag, i hvad der endte i en nærmest direkte duel om årets Rookie of the year-trofæ.

NBA

Efter at sæsonens favorit blev skadet, er MVP-ræset nu igen åbent. Med en tredjedel af sæsonen tilbage er der også rigeligt tid til at...

NBA

Efter en stille Trade Deadline er trupperne ved at være på plads og holdene har spillet tilpas mange kampe til, at vi kan lave...

NBA

Topholdet i Western Confrence Oklahoma City Thunder forstærker sig trade deadlinen, hvor de henter Gordon Hayward fra Charlotte Hornets.