fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Svendborg Rabbits skal spille med i europæisk turnering

Svendborg Rabbits skal prøve kræfter med basketballhold fra blandt andet England, Israel og Bulgarien. Turneringen hedder “European North Basketball League.”

Foto: Tom Andreasen - Fotografi

Bakken Bears er ikke længere det eneste hold, som skal spille udenfor Danmarks grænser. Svendborg Rabbits er blevet en del af turneringen European North Basketball League, som er en turnering, hvor hold fra europæiske lande kan deltage, hvis de ønsker at prøve kræfter med basketball på et internationalt plan.

I turneringen er der hold fra Holland, Belgien, Tjekkiet, Litauen, Bulgarien, England, Rumænien, Polen, Israel, Estland og Letland.

European North Basketball Leagues hjemmesider skriver turneringen, at Svendborg Rabbits skal spille i Gruppe A, hvor de blandt andet skal møde det engelske hold Bristol Flyers og det bulgariske hold BC Spartak Pleven.

Svendborgs første kamp i ENBL er ikke fastlagt endnu, men ligaen skriver på deres hjemmeside, at kampprogrammet snart vil blive opdateret og offentliggjort.

 

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

David Fischer er tilbage i Svendborg Rabbits-trøjen efter en enkelt sæson i Ungarn.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har skrevet kontrakt med amerikanske Jemarl Baker Jr, som senest spillede på college i USA.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har belønnet det danske talent William Jelle med en kontrakt for næste sæson. Jelle fik sin debut i Basketligaen i sidste sæson.

Basketligaen

Svendborg Rabbits mister en af sidste sæson stjernespillere i form af hollandske Dylan Van Eyck, der skifter til spanske Odilo FC Cartagena CB.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har hentet amerikanske Isiah Small til klubben. Small spillede senest i Georgien.

Basketligaen

BMS Herlev har hentet 22-årige Andreas Mortensen hjem efter en enkelt sæson på Sydfyn hos Svendborg Rabbits.

Bakken Bears

De norske mestre Fyllingen Basket er det andet skandinaviske hold, der er blevet offentliggjort som deltager i næste sæsons ENBL.

Basketligaen

Oscar Jørgensen er klar til endnu en sæson hos ÍR-Karfa, der i næste sæson skal spille i den stærkeste islandske liga.