fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Svendborg Rabbits skal spille med i europæisk turnering

Svendborg Rabbits skal prøve kræfter med basketballhold fra blandt andet England, Israel og Bulgarien. Turneringen hedder “European North Basketball League.”

Foto: Tom Andreasen - Fotografi

Bakken Bears er ikke længere det eneste hold, som skal spille udenfor Danmarks grænser. Svendborg Rabbits er blevet en del af turneringen European North Basketball League, som er en turnering, hvor hold fra europæiske lande kan deltage, hvis de ønsker at prøve kræfter med basketball på et internationalt plan.

I turneringen er der hold fra Holland, Belgien, Tjekkiet, Litauen, Bulgarien, England, Rumænien, Polen, Israel, Estland og Letland.

European North Basketball Leagues hjemmesider skriver turneringen, at Svendborg Rabbits skal spille i Gruppe A, hvor de blandt andet skal møde det engelske hold Bristol Flyers og det bulgariske hold BC Spartak Pleven.

Svendborgs første kamp i ENBL er ikke fastlagt endnu, men ligaen skriver på deres hjemmeside, at kampprogrammet snart vil blive opdateret og offentliggjort.

 

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Sidste runde af Svendborgs grundspil sluttede med en flot sejr over BK Amager. Kaninerne, som havde deres nye spiller med, vandt kampen med 94-123.

Bakken Bears

Bakken Bears skal i kvartfinalen i ENBL møde Serios Group Newcastle Eagles. Bakken Bears er grundet deres andenplads i gruppespillet tildelt den fordel, at...

Bakken Bears

Bakken Bears begrænsede Landstede Hammers til lave 56 point, men alligevel måtte de gå tomhændet fra tirsdagens European North Basketball League-brag.

Bakken Bears

Bakken Bears meddeler tirsdag, at der er få billetter tilbage til braget i ENBL mod hollandske Landstede Hammers.

Basketligaen

Team FOG Næstved tog torsdag aften en vigtig sejr mod et andet tophold i dansk basket, Svendborg Rabbits. I den tredjesidste kamp af grundspillet...

Basketligaen

Svendborg Rabbits har skrevet under med Emmanuel Bandoumel, der er blevet udstyret med en kontrakt med udløb i sommeren 2025.

Basketligaen

Svendborg Rabbits spillede onsdag aften deres sidste kamp i European North Basketball League, da de blev besejret af Bristol Flyers med 63-86.

Basketligaen

I onsdags hentede Svendborg Rabbits deres første sejr i ENBL, da Spartak Pleven fra Bulgarien blev besejret, og sejren er vigtig for klubbens selvforståelse,...