fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Svendborg Rabbits får ny hjemmebane

I begyndelsen af 2025 skulle den nye multiarena gerne stå klar i Svendborg. I den arena skal Rabbits fremover spille deres hjemmebanekampe i Basketligaen.

Foto: Tom Andreasen - Fotografi

Mandag den 11. september blev dagen, hvor aftalen om den nye multiarena i Svendborg endelig kom på plads. Det skriver Svendborg Rabbits på deres Facebookside.

Men Svendborg Rabbits fans må lige finde tålmodigheden frem, inden de kan sætte sig ind i den nye arena til kaninernes hjemmebanekampe. For det er først engang i begyndelsen af 2025, at den nye multiarena kommer til at stå klar.

Svendborg Rabbits direktør, Troels Fjellø Mortensen, fortæller i opslaget, at man med den nye multiarena vil kunne tilbyde bedre faciliteter til klubbens fans og samarbejdspartnere, men han fremhæver også, at med den nye hal, kan Svendborg være vært for større turneringer og andre større kampe, for eksempel landsholdskampe for både ungdomslandsholdene og seniorlandsholdet i Basketball.

Den nye arena kommer også til at betyde, at der fremover vil kunne være 3200 gæster til kampene i Svendborg.

 

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

BC Copenhagen har skrevet kontrakt med den tårnhøje australier Nathan Pond, der er klar til sin første sæson som professionel basketballspiller i Europa.

Basketligaen

Den danske ungdomslandsholdsspiller Magnus Langager vil fra næste sæson være en del af Bears Academy, oplyser aarhusianerne på Facebook.

Basketligaen

Randers Cimbria har forlænget med de to lokale talenter Oliver Barker og Mads Gravesen.

Basketligaen

Randers Cimbria har meldt ud, at Mads Bro fortsætter endnu en sæson i klubben.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har belønnet det danske talent William Jelle med en kontrakt for næste sæson. Jelle fik sin debut i Basketligaen i sidste sæson.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks har en ny spiller på plads. Værløse har torsdag præsenteret islandske Þorgrímur Starri Halldórsson på sin Facebookside. Þorgrímur Starri Halldórsson er...

Basketligaen

Svendborg Rabbits mister en af sidste sæson stjernespillere i form af hollandske Dylan Van Eyck, der skifter til spanske Odilo FC Cartagena CB.

Basketligaen

Tomas Bjarkason har forlænget sin aftale med BK Amager, så den nu løber endnu en sæson.