fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Sidste sæsons MVP færdig i tysk klub

Den tidligere Team FOG Næstved spiller og sidste sæsons Basketligaens MVP, Mike McGuirl, er blevet opsagt i den tyske klub MLP Academeics Heidelberg.

Foto: Bent Adolfsen

Basketligaens topscorer, tre gange på Fullcourts Team of the month, to gange Fullcourts Player of the month og Basketligaens MVP i sæsonen 22/23. Det er nogle af de ting, som Mike McGuirl formåede at opnå, da han spillede hos Team FOG Næstved.

Efter den flotte sæson i Basketligaen skiftede han videre til den tyske klub MLP Academics Heidelberg. Det blev dog ikke helt den samme succes, som hans tid i Danmark. For han er fredag blevet opsagt i den tyske klub. Det skriver klubben på deres hjemmeside.

På hjemmesiden skriver klubben, at det opsagte samarbejde kommer på baggrund af en sportslig krise i klubben, der lige nu ligger nummer 16 i Basketball Bundesligaen.

Mike McGuirl nåede at spille syv kampe på den tyske klub, hvor han snittede 11,9 point, 5,7 assists og 4,6 rebounds.

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Team FOG Næstved har indgået en aftale med 18-årige Lukas Christensen, der er klar til endnu en sæson i Næstved-trøjen.

Internationalt

22-årige Bakary Dibba skal i næste sæson spille i Bundesligaen. Fredag er han blevet præsenteret i MLP Academics Heidelberg.

Bakken Bears

Basketballmediet Eurobasket.com har uddelt en række sæsonpriser for Basketligaen. Se dem alle lige her.

Bakken Bears

Efter en sikker sejr på 4-0 i finaleserien, kan Bakken Bears atter kalde sig danske mestre. De kunne løfte pokalen efter en sejr i...

Bakken Bears

Bakken Bears fik udbygget deres føring i finaleserien, da de på udebane i Næstved besejrede Team FOG med 81-94 i kamp to.

Basketligaen

Kamp et sluttede med en sejr til Bakken Bears, men Næstveds Oliver Klit kan se aftenens kamp sluttede med en sejr til Næstved, takket...

Bakken Bears

Bakken Bears har kvalificeret sig til dette års finale i Basketligaen efter en storsejr over Svendborg Rabbits mandag aften. I den anden semifinale er...

Basketligaen

I mandagens første opgør i Basketligaens Playoff-A gruppe tog Randers Cimbria i mod Team FOG Næstved. Det skulle vise sig at blive svært for...