fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Eurobasket

Sebastian Åris har skrevet under med ny klub

Sebastian Pris har fremtiden på plads. Han bytter Ungarn ud med Spanien. Den danske landsholdsguard skal tørne ud for Club Básquet Coruña SAD.

FIBA Basketball

En af landsholdets profiler, Sebastian Åris, har udnyttet dagene mellem kampene i EuroBasket præ-kvalifikationen til at finde sin nye klub.

Den spanske klub, Club Básquet Coruña SAD, har i dag offentliggjort, at den tidligere Svendborg Rabbits-stjerne er ny mand i den spanske klub. Han har skrevet under på en et-årig kontrakt med den spanske arbejdsgiver.

I den forgangende sæson spillede Åris for Kaposvari KK, der spiller i den bedste ungarske liga. Den danske profil spillede en flot sæson for Kaposvari KK, hvor det blev til 15,3 point, 3,8 rebounds og 3,5 assists per kamp.

Bomstærk liga

Nu skal han til Spanien, hvor Club Básquet Coruña SAD blev holdet, som fik den dygtige spilfordeler på holdkortet. Klubben spiller i den andenbedste spanskerække, som er en meget konkurrencedygtig liga, hvor flere danske spillere også har spillet. Sebastian Åris kommer til at møde Kevin Larsen i den kommende sæson, som spiller for Movistar Estudiantes.

I den seneste landskamp lavede Sebastian Åris 10 point, 4 rebounds, 4 assists og stjal bolden 2 gange i kampen mod Schweiz.

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Nyhedsoversigt

I denne artikel kigger vi på de danske landsholdsspilleres sæson inden kampene mod Georgien og Finland.

Eurobasket

Torsdag aften var der landskamp i Arena Næstved, hvor Danmark tog imod Norge. Det blev til en dansk sejr i Arenaen. Danmark vandt kampen...

Eurobasket

Landstræner Allan Foss har foretaget en ændring i landsholdstruppen frem mod de kommende landskampe mod Norge og Slovakiet, der spilles torsdag og søndag.

Internationalt

Sebastian Åris tvang kampen i overtid, da Kometa Kaposvári havde brug for fem ekstra minutter til at besejre Naturtex-SZTE-Szedeak i den bedste ungarske række.

Internationalt

Sebastian Åris levered onsdag en ny career high i point, da den danske landsholdsspiller dominerende mod topholdet Arconic-Alba Fehérvár.

Internationalt

Sebastian Åris fortsætter den gode form i Ungarn. Tirsdag leverede han en flot game winner.

Internationalt

Sebastian Åris spillede en flot kamp, da de lykkedes at slå de forsvarende mestre

Basketligaen

Sebastian Åris skal spille sæsonen 2022-23 i Ungarn.