fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Internationalt

Sebastian Åris havde stor aktie i tæt overtidssejr

Sebastian Åris tvang kampen i overtid, da Kometa Kaposvári havde brug for fem ekstra minutter til at besejre Naturtex-SZTE-Szedeak i den bedste ungarske række.

Foto: Kometa Kaposvári KK

Sidste sæsons Most Valuable Player i Basketligaen, Sebastian Åris, gjorde forskellen, da hans ungarske hold Kometa Kaposvári KK søndag besejrede Naturtex-SZTE-Szedeak med 83-85 efter en omgang overtid.

Den danske landsholdsspiller spillede en flot kamp, hvor han var topscorer for sit hold, og sluttede med 22 point, fem rebounds og en enkelt assist.

Det vil dog mest af alt være danskerens aktion sidst i ordinær spilletid, der vil blive husket fra denne kamp. Ved stillingen 74-77 havde Kaposvári brug for en treer for at tvinge kampen ud i overtid, og det fik de af deres danske profil. Åris var iskold og ramte et stort skud fra distancen, der gav Kaposvári fem minutters overtid, og her kunne de trække sejren i land.

Sebastian Åris har været en af Kaposváris største profiler i denne sæson og snitter 16,1 point, 4 rebounds og 3,5 assists per kamp.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Eurobasket

Den unge Bakken Bears-spiller Gustav Knudsen imponerede, da Danmark fredag besejrede Georgien. Vi fangede ham til et interview efter kampen.

Eurobasket

Det var en ganske tilfreds Iffe Lundberg, Fullcourt.dk mødte, efter Danmarks sejr over Georgien i kvalifikationen til EM 2025. Hør fra Danmark-stjernen her.

Eurobasket

Fredag aften kl. 18.30 tørner Danmark sammen med Georgien i den første kamp i kvalifikationen til EM 2025. Følg kampen her.

Nyhedsoversigt

I denne artikel kigger vi på de danske landsholdsspilleres sæson inden kampene mod Georgien og Finland.

Armani Milano

Ifølge Eurohoops.net-korrespondenten Cesare Milanti skal Iffe Lundberg finde sit vanligt høje niveau frem, hvis Danmark skal have en chance i de kommende kampe mod...

Eurobasket

Danmark tager fredag imod Georgien i kvalifikationen til EM 2025, og det bliver med en Iffe Lundberg i storform, fortæller basketekspert Morten Stig Jensen.

Eurobasket

Noah Churchill og Sami Eleraky glider ud af den danske landsholdstrup grundet skader og erstattes af Jonathan Klussmann og Morten Bülow, oplyser DBBF.

Eurobasket

For tre år siden var det danske herrelandshold uhyre tæt på at kvalificere sig til EM, men et heroisk block af en Litauen-spiller satte...