fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

Rygte: Euroleague-klubber jagter Iffe Lundberg

Flere Euroleague-klubber er på jagt efter at få den danske NBA-spiller Iffe Lundberg på kontrakt, beretter den troværdige italienske journalist Luca D´Alessandro.

Foto: Nick Crain, Forbes

Sæsonen i NBA er slut. Natten til fredag blev årets NBA draft og afholdt, og sommerens Free Agency er godt igang. Den næste tid bliver således meget spændende for Danmarks første NBA-spiller, Iffe Lundberg, der efter sin debut for Phoenix Suns i den forgangne sæson nu skal forsøge at etablere sig i verden bedste basketball-liga, NBA.

Derfor skal Lundberg efter planen deltage i årets NBA Summer League, der igen i år bliver afviklet i Las Vegas, Nevada, hvor turneringen løber fra fra den 7. til den 17. juli. Det kan du læse lidt mere om her.

I et interview med DR Sporten tilbage i april gjorde Iffe Lundberg det klart, at fokus er på NBA. Men selvom danskerens blik er rettet mod NBA, har adskillige Euroleague set sig særdeles lune på den danske Phoenix Suns-spiller.

At der er interesse fra Euroleague er ingenlunde en overraskelse, men ifølge den europæiske insiderguru Luca D´Alessandro betragtes Lundberg som ´the main target´ af flere hold, der har kunnet lide, hvad de så fra danskeren i NBA.

Dette gælder for klubberne AS Monaco, Fenerbahce Beko Istanbul og Panathinaikos BC Opap Athens. Førstnævnte hold havde i sidste sæson Euroleague-stjernen Mike James på kontrakt – en spiller, der ligesom Lundberg øjner et ophold i NBA i næste sæson. 

 

 

 

NBA Summer League skydes igang den 7. juli.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Brooklyn Nets

Nets ejer Joe Tsai står overfor en utrolig svær beslutning, som vil have store konsekvenser for Nets muligheder for at kæmpe med om mesterskabet...

Nyhedsoversigt

Iffe Lundberg har nu styr på den kommende sæson, hvor han skal spille i italienske Virtus Bologna.

Internationalt

Den danske basketballstjerne Iffe Lundberg skifter ifølge basketballmediet Sportando til italienske Virtus Bologona.

Nyhedsoversigt

Iffe Lundberg er angiveligt tæt på nyt eventyr, som denne gang kan sende ham en tur til et af Europa’s bedste klubhold.

NBA

Det er aldrig sket nogensinde før, men nu har New York Knicks taget rekorden, efter de har hentet Jalen Brunson hos Dallas Mavericks.

NBA

Iffe Lundberg forlader NBA, efter han ikke har fået tilbudt en kontrakt hos Phoenix Suns.

NBA

Offseason er lang og til tider uoverskuelig. Informationstrømmen kan virke uendelig. Derfor samler Fullcourt alt hvad der er værd at vide omkring kontraktforlængelser, rygter...

NBA

Årets NBA Summer League i Las Vegas kan muligvis ende med dansk deltagelse med hele to spillere i form af Iffe Lundberg og Asbjørn...