fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

Rygte: Euroleague-klubber jagter Iffe Lundberg

Flere Euroleague-klubber er på jagt efter at få den danske NBA-spiller Iffe Lundberg på kontrakt, beretter den troværdige italienske journalist Luca D´Alessandro.

Foto: Nick Crain, Forbes

Sæsonen i NBA er slut. Natten til fredag blev årets NBA draft og afholdt, og sommerens Free Agency er godt igang. Den næste tid bliver således meget spændende for Danmarks første NBA-spiller, Iffe Lundberg, der efter sin debut for Phoenix Suns i den forgangne sæson nu skal forsøge at etablere sig i verden bedste basketball-liga, NBA.

Derfor skal Lundberg efter planen deltage i årets NBA Summer League, der igen i år bliver afviklet i Las Vegas, Nevada, hvor turneringen løber fra fra den 7. til den 17. juli. Det kan du læse lidt mere om her.

I et interview med DR Sporten tilbage i april gjorde Iffe Lundberg det klart, at fokus er på NBA. Men selvom danskerens blik er rettet mod NBA, har adskillige Euroleague set sig særdeles lune på den danske Phoenix Suns-spiller.

At der er interesse fra Euroleague er ingenlunde en overraskelse, men ifølge den europæiske insiderguru Luca D´Alessandro betragtes Lundberg som ´the main target´ af flere hold, der har kunnet lide, hvad de så fra danskeren i NBA.

Dette gælder for klubberne AS Monaco, Fenerbahce Beko Istanbul og Panathinaikos BC Opap Athens. Førstnævnte hold havde i sidste sæson Euroleague-stjernen Mike James på kontrakt – en spiller, der ligesom Lundberg øjner et ophold i NBA i næste sæson. 

 

 

 

NBA Summer League skydes igang den 7. juli.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

NBA

Mandag aften amerikansk tid udløber NBAs eksklusivitetsforhandlinger med de nuværende rettighedshavere, og dermed åbnes der op for forhandlinger med øvrige bejlere til NBA-rettighederne.

Baskonia

Baskonia må klare sig uden deres stjernespiller Chima Moneke, når de fredag aften møder Virtus Segafredo Bologna i en kamp om den sidste plads...

Internationalt

Morten Stig Jensen er klar med sin anden klumme på Fullcourt.dk, og den danske basketekspert stiller skarpt på det franske basketfænomen Victor Wembanyama, der...

Anadolu Efes Istanbul

Iffe Lundberg flirtede med en triple-double, da han tirsdag sendte Anadolu Efes Istanbul ud af EuroLeague-slutspilsræset med en clutch-treer.

NBA

Victor Wembanyma var tæt på at skrive NBA-historie, da San Antonio Spurs natten til onsdag dansk tid tabte snævert til Denver Nuggets, og den...

Bakken Bears

Bakken Bears´ 17-årige stjerneskud Frederik Drejer Erichsen kom godt fra land til ungdomsturneringen Adidas Next Generation Tournament i Dubai, da han med 11 point...

Armani Milano

Det danske landsholdsemne Shavon Shields skrev tidligere på ugen historie, da han med ti point mod AS Monaco blev den mest scorende EA7 Emporio...