fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Turen går til Vegas: Iffe Lundberg skal til Summer League

Iffe Lunderg skal spille basketball her til sommer. Han har nemlig planer om at spille Summer League for Phoenix Suns.

Foto: Nick Crain, Forbes

Danmarks første NBA-spiller står overfor en spændende off-season. Danske Iffe Lundberg skal efter sin store debut nu forsøge at etablere sig i verden bedste basketball-liga, og det starter med en tur i NBA Summer League. Lundberg vil til sommer være en restricted free agent, men han har fortalt, at der er planer om, at han skal spille Summer League for holdet, der gav ham sin NBA-debut – Phoenix Suns.

Lundberg har trænet i Phoenix, men kunne ikke deltage i årets slutspil, da han var på en Two-Way-contract, og holdet gav den sidste plads til Ish Wainwright.

NBA Summer League bliver igen i år afviklet i Las Vegas, Nevada, hvor turneringen bliver afviklet fra d. 7 juli til d. 17 juli. Det er dermed andet år i streg, at vi har en dansker med til Summer League-turneringen, da Asbjørn Midtgaard sidste år fik chancen for Orlando Magic.

Skrevet af

Jeg overtog posten som NBA-Redaktør på siden i september 2021 med min dygtige medredaktør Mikkel Tofte Langerhuus. Jeg har været ved Fullcourt siden august 2019. Jeg har i mange år haft stor interesse for NBA, men jeg dækker også college-basketball.

Andre artikler med dette emne

Boston Celtics

Robert Williams III kommer ikke til at få den optimale forberedelse til den kommende NBA-sæson. Han forventes nemlig ude i 4-6 uger på grund...

Golden State Warriors

Efter cirka halvanden sæsons fravær er Golden State Warriors-talentet James Wiseman angiveligt klar til at gøre comeback for klubben, der går ind til den...

Chicago Bulls

Lonzo Ball får ikke den optimale forberedelse inden den kommende NBA-sæson, da han skal under kniven og opereres i sit venstre knæ.

NBA

På det sidste har free-agency været rimelig stille. Men nu har Utah Jazz igen sørget for at ruske godt op i tingene. Det har...

NBA

Andenvalget fra dette års NBA-draft, Chet Holmgren, er blevet ramt af en alvorlig skade i sin fod.

NBA

På fire dage skal der spilles hele 11 rivalopgør, hvor der kommer tryk på i de forskellige arenaer

NBA

Der venter nogle store kampe d. 25 december.

NBA

Så er der styr på åbningsdagen i verdens bedste basketball liga.