fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Turen går til Vegas: Iffe Lundberg skal til Summer League

Iffe Lunderg skal spille basketball her til sommer. Han har nemlig planer om at spille Summer League for Phoenix Suns.

Foto: Nick Crain, Forbes

Danmarks første NBA-spiller står overfor en spændende off-season. Danske Iffe Lundberg skal efter sin store debut nu forsøge at etablere sig i verden bedste basketball-liga, og det starter med en tur i NBA Summer League. Lundberg vil til sommer være en restricted free agent, men han har fortalt, at der er planer om, at han skal spille Summer League for holdet, der gav ham sin NBA-debut – Phoenix Suns.

Lundberg har trænet i Phoenix, men kunne ikke deltage i årets slutspil, da han var på en Two-Way-contract, og holdet gav den sidste plads til Ish Wainwright.

NBA Summer League bliver igen i år afviklet i Las Vegas, Nevada, hvor turneringen bliver afviklet fra d. 7 juli til d. 17 juli. Det er dermed andet år i streg, at vi har en dansker med til Summer League-turneringen, da Asbjørn Midtgaard sidste år fik chancen for Orlando Magic.

Skrevet af

Jeg overtog posten som NBA-Redaktør på siden i september 2021 med min dygtige medredaktør Mikkel Tofte Langerhuus. Jeg har været ved Fullcourt siden august 2019. Jeg har i mange år haft stor interesse for NBA, men jeg dækker også college-basketball.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

EuroLeague

Flere Euroleague-klubber er på jagt efter at få den danske NBA-spiller Iffe Lundberg på kontrakt, beretter den troværdige italienske journalist Luca D´Alessandro.

NBA

Nattens draft bød på flere overraskelser. Her er en oversigt over de mest bemærkelsesværdige valg i nattens draft.

NBA

Årets NBA draft er blevet afviklet, og Orlando Magic valgte Paolo Banchero fra Duke som den første i årets draft.

NBA

Caleb Swanigan er gået bort i en alder af 25 år. Han spillede tre sæsoner i NBA - senest for Portland Trail Blazers i...

Brooklyn Nets

Kyrie Irving og Brooklyn Nets skulle, ifølge Shams Charania fra The Athletic, være havnet i en blindgyde i forhandlingerne om Irvings fremtid på holdet.

NBA

Fullcourts NBA Draft guide 2022 vil gøre dig klogere på de kommende NBA-spillere. Her er et overblik og en gennemgang over mange af de...

Boston Celtics

Efter en 13 point sejr over Boston Celtics kan Golden State Warriors tilføje endnu en Larry O'Brien pokal til trofæskabet. Stephen Curry var nok...

NBA

Natten til torsdag blev den ombejlede center Christian Wood traded til Dallas fra Houston.