fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

Mike James øjner endnu et NBA-ophold

Mike James kan efter en flot sæson hos AS Monaco være på vej tilbage til NBA, hvor han i sidste sæson spillede for Brooklyn Nets.

Foto: Unics Kazan - Unics.ru

Den amerikanske Euroleague-stjerne Mike James kan måske være på vej tilbage til Brooklyn Nets – i hvert fald hvis det stod til ham.

Ifølge Netsdaily skulle Mike James være interesseret i et NBA-retur hos Brooklyn Nets, hvor hans gode ven Kevin Durant, som han spillede side om side med i sidste sæson, udfolder sit talent. Durant tog til Europa i forbindelse med AS Monacos kvartfinaleserie mod Olympiacos Pireus for at støtte op om Mike James. Det græske mandskab endte med at vinde kvartfinaleserien med 3-2.

James, der var en af de helt store profiler i Euroleague i den forgangne sæson, snittede 16,4 point, 5,8 assists og 1,2 steals per kamp for AS Monaco. I sidste sæson i NBA snittede den amerikanske guard 7,7 points, 2,5 rebounds og 4,2 assists over 13 kampe.

Du kan se lidt video fra den vind-eller-forsvind Euroleague-kamp, som Kevin Durant var vidne til herunder:

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Andre artikler med dette emne