fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Randers Cimbrias vandvids-comeback sikrede dem sejren i Svendborg

De ellers så bomstærke Svendborg Rabbits måtte se sig slået efter et vildt comeback af Randers Cimbria i kampens døende minutter. Det spændene opgør sluttede 92-98 til Randers Cimbria.

Foto: 1st Down Photo

Tirsdag aften stod den på basketball fra højeste hylde på sydfyn. Hjemmeholdet, Svendborg Rabbits, tog imod gæsterne fra Randers Cimbria. Da holdene tidligere på sæsonen krydsede klinger, blev det til en storsejr til Svendborg Rabbits. Et resultat som Randers Cimbria gerne ville ændre i aftenens kamp.

Gæsterne endte med at få deres revanche over Rabbits. Efter et meget flot comeback i kampens sidste periode, kunne Randers Cimbria tage deres syvende sejr med hjem i bagagen. Kampen sluttede 92-98 til udeholdet.

Første periode bød på god basket fra begge mandskaber. Specielt ude bag trepointslinjen. Begge hold var skarpe fra distancen, og fik hentet en del point på den måde. Fra Svendborg Rabbits var det Corey Silverstrom, som viste, at han havde indstillet sigtekornet til dagens kamp. Han ramte i første periode to skud fra distancen, og lavede 10 point i perioden. Det var ikke kun Svendborg, som kunne fra ramme distancen. Både Robert Crawford og Reginald Kissoonlal fra Cimbria ramte også ude bag treeren, og sørgede for at Svendborg Rabbits ikke fik for stor en føring. Første periode sluttede 25-20 til Rabbits, efter en god første periode fra begge mandskaber.

Fuldstændig lige kamp

I anden periode spillede Svendborg Rabbits på den måde, som de har gjort hele sæsonen. Sebastian Åris og Aaron Levarity var dominerende i Rabbits offensiven. Svendborg spillede dynamisk, og burde været kommet meget foran i anden periode, men Randers Cimbria havde en faktor, der var vigtig for dem i anden periode. Den faktor hedder Reginald Kissoonlal. Han var altafgørende for at holde Cimbria inde i kampen. Kissoonlal sluttede med 19 point efter anden periode, hvor 13 af de point blev lavet i anden periode. Perioden sluttede helt lige, da holdene gik til pause, viste pointtavlen 49-49.

Efter pausen fik hjemmeholdet en god start, og kom hurtig foran. Alle de etablerede spillere fra Svendborg kom på tavlen. En af tredje periodes helt store oplevelser var Jacob Enevold. Svendborg-veteranen dunkede over Randers-forsvaret, ramte fra trepointslinjen og kom på straffekastlinjen. Enevold og resten af Svendborg-holdet kom foran med 11 inden sidste periode.

Klussmanns comeback

Det lignede en sikker sejr til Rabbits, men Randers Cimbrias Jonathan Klussmann var ikke klar til at forære hjemmeholdet sejren her til aften. Udeholdet leverede et super flot comeback, som Klussmann førte an med 15 point i fjerde periode. Da buzzeren lød, kunne Randers-bænken løbe ind og fejre sejren med resten af holdkammeraterne.

Kampens topscorer blev motoren bag aftens comeback. Jonathan Klussmann sluttede kampen med 25 point. Efterfulgt af ham var det Corey Silverstrom, Reginald Kissoonlal og Brandon Randolph, som alle scorede 21 point i aftens kamp.

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Team FOG Næstved har indgået en aftale med 18-årige Lukas Christensen, der er klar til endnu en sæson i Næstved-trøjen.

Basketligaen

BK Amager har forlænget aftalen med amerikanske Pat Ryan, der er klar til endnu en sæson som cheftræner for BK Amager.

Basketligaen

BK Amager har hentet 27-årige Isaiah Burnett, der senest spillede i Holland.

Basketligaen

Holbæk-Stenhus har hentet Patrick Renane til klubben. Renane spillede senest i USA.

Bakken Bears

Den tidligere Bakken Bears-stjerne DeVaughn Akoon-Purcell skifter Lokomotiv Kuban ud med UNICS Kazan.

Basketligaen

Horsens IC har fredag offentliggjort tilføjelsen af 19-årige Elias Nørgaard, der kommer til HIC efter to år på high school i USA.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks oplyser på Facebook, at de har forlænget aftalerne med Karl Boje Formann og Mikke Hauge.

Bakken Bears

Ryan Evans forlader Bakken Bears efter seks sæsoner, oplyser aarhusianerne på Facebook.