OKC Thunder siger farvel til deres ikoniske Big Kiwi i stor firepartshandel

Oklahoma City Thunder fortsætter udrensningen i spillertruppen og sender Steven Adams til New Orleans Pelicans for at sikre sig flere draftpicks.
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

De 30 NBA-klubber er i øjeblikket travlt beskæftiget med at handle på kryds og tværs af hinandens holdkort, hvor Oklahoma City Thunder særligt har været en stor aktør og midlertidigt fortsætter deres store oprydning af sidste sæsons spillertrup.

Det betyder at klubben nu sender deres startende center gennem de sidste 6 sæsoner, Steven Adams, til New Orleans Pelicans i en firepartsaftale.

Aftalen sætter gang i en større rokade, der sender Steven Adams til New Orleans Pelicans og et fremtidigt første- og to andetrundevalg samt George Hill og Darius Miller til Oklahoma City Thunder i bytte for den newzealandske center, mens Denver Nuggets modtager draftrettighederne til RJ Hampton fra Milwaukee Bucks, da aftalen er en udvidelse af den handel, der forleden sendte Jrue Holiday fra Pelicans til Bucks.

Steven Adams blev draftet af Oklahoma City Thunder tilbage i 2013, hvor han i sin rookie-sæson agerede backup inden han i 2014-sæsonen blev fast starter for holdet.

I alt blev det til 530 kampe i Thunder uniformen, hvor han af klubbens tilhængere er blevet til en ikonisk figurer under navne som Big Kiwi og Aquaman med afsæt i hans newzealandske rødder, lange hår og store fuldskæg.

Se andre spændende artikler