fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Dallas Mavericks

#Offcourt – LeBron vs Wade, Lance lærer dig at danse og NBA-tradet som ikke skete

Her på Fullcourt har vi indført et nyt koncept, som vi kalder ‘Offcourt’. Dette ugentlige segment vil fremhæve flere forskellige sjove, seje og pudsige øjeblikke i livet på og udenfor basketball banen på samtlige sociale medier.

Ugens sociale medier har budt på en masse fede øjeblikke. Her er nogle af højdepunkterne:

Nick Young blev præsenteret i Denver Nuggets tidligere på ugen. I den forbindelse skal Swaggy P finde sit varmeste puds frem, da der er rigtig koldt i Colorado.

https://www.instagram.com/p/BrRLJjLFhrP/

Natten til Torsdag scorede Jeremy Lamb et kampvindende skud med 0,3 sekunder tilbage. Her skulle man tro kampen var ovre, men der var åbenbart en spiller, der løb på banen som resulterede i en teknisk fejl og to slag i baghovedet af selveste Michael Jordan.

Matthew Dellavedova havde så travlt med at holde øje med bolden, at han fik ryddet første række af tilskuerne, inklusiv Cavaliers kommentatorbord.

https://www.instagram.com/p/BrY9F5NhYTY/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=ysotv9xikhst&fbclid=IwAR0r5o4M9fKOywyfKwh1bqYiSF1Bxps7Of654h4OHGwAJTgCCxU7y7AbWR0

Fra en Australier, til en New Zealander. Steven Adams gør sig slet ikke umage i at lære andres navne i NBA.

Klay Thompson har næsten altid noget underholdende at sige, her ved han dog ikke hvad han skal sige, men det er bestemt ikke mindre underholdende.

https://www.instagram.com/p/BrZPZhxBMjr/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1999je6iuddc3&fbclid=IwAR06xd6zPH40q6pgu-UQqoHi09Q129pOpdCaSAJ1y1o_Su68gRAcZo6aUz4

Det sidste af højdepunkterne kommer fra et par blandt publikum. Manden tror de er på ‘Kiss Cam’ – kvinden derimod vil absolut ikke kysse en Memphis Grizzlies-fan.

https://www.instagram.com/p/BrbsDaABpxE/

LeBron James vs. Dwyane Wade

Los Angeles Lakers og Miami Heat spillede mod hinanden i mandags. Det var nok den sidste kamp, hvor LeBron og Wade spillede mod hinanden. Kampen var så underholdende, at der er et par klip at fremhæve. Vi starter med LeBron, der lige overrasker Kelly Olynyk.

https://www.instagram.com/p/BrPEy_0h79o/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=zzuirvir7b1w&fbclid=IwAR3dnVUQGA2_4_KOFS2dAFcntQfXGVyFqLqFZfQ7FW2wqzQqNDB_683M-7w

Kampen var rigtig underholdende, men der var lige et play i kampen, som fik Luke Walton til at få, ligeså grå hår, som sin far.

Der var også et godt gensyn med The Big Three fra Miami Heat, nemlig Chris Bosh ‘video bombs’ – dette har været savnet.

https://www.instagram.com/p/BrQP8xOhFE7/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=nhr9ef5wprwu&fbclid=IwAR3W6Lrsctzgl3_VPvKOkN8xPLP72XZSWIARsD2pI8PO_HfunExoW2YM2pw

Lance Stephenson, den mest underholdende spiller i NBA

Nu er der chance for at få lidt bromance, eller måske broLance. Lance Stephenson har følt sig rigtig godt tilpas i Los Angeles. Han har været en fremragende spiller for Lakers, og samtidig kan han også danse både på og udenfor banen. Han kalder sig selv for Sir-Lance-Alot, og han kombinerer dans og træning. I finder bare jeres strammeste tøj frem og følger efter Lance.

https://www.instagram.com/p/BrYUeCAgioj/

Mavericks og Luka Doncic er snart en æresgæst på #Offcourt

Vi starter med Luka Doncic, en spiller som man bare ikke kan hade. Han er elsket af alle, og får selv den største mand i på Mavericks til at opføre sig som en lille pige. Prøv bare at se, efter DeAndre Jordans dunk.

Luka er på den igen, da hans holdkammerat lod ham hænge.

Dallas spillede mod Atlanta natten til torsdag. Her lavede DeAndre Jordan og Trae Young lidt sjov med hinanden, men det ville dommeren ikke se på.

https://twitter.com/routine_hoops/status/1073267375263440896?s=12&fbclid=IwAR3tuUoUnErwj5xZbtTfO2E9lBK8J-wzjA9r_I6Dter_lSUFCmtXx2g2ZwE

Stephen Curry tror ikke på månelandingen

Stephen Curry var gæst på The Ringers‘ nye podcast ‘Winging It’ med Vince Carter og Kent Bazemore. Her udtalte han at han ikke tror på, at mennesket har landet på månen. Det har skabt ravage for NBA-hold, spillere og fans. Her er de bedste reaktioner:

NBA-tradet som ikke skete

Den 15. December er datoen hvor spillere, som har skrevet kontrakt udenfor sæsonen, kan blive tradet. Her ville Phoenix Suns trade Trevor Ariza. En del af tradet var, at Memphis Grizzlies sendte Marshon Brooks til Suns. Det var blot en lille misforståelse. Suns troede at det var Dillon Brooks i stedet, og bakkede så ud af handlen, da de fandt ud af, hvem de fik i stedet. Dette har også skabt flere sjove reaktioner fra både internettet, men også NBA-spillere.

Skrevet af

28 år gammel. Portland Trail Blazer fan og basketballspiller i Brønshøj Basketballklub. Har fulgt med i NBA i ca. 21 år.

Andre artikler med dette emne

EuroCup

Tobias Jensen og Ratiopharm Ulm skal til oktober en tur til USA, når de møder NBA-holdet Portland Trail Blazers til en testkamp.

Boston Celtics

Iffe Lundberg havde et kontrakttilbud på bordet fra Boston Celtics, men valgte Partizan Belgrade på bekostning af de 18-dobbelte NBA-mestre.

Internationalt

Iffe Lundberg siger farvel til Virtus Bologna efter to sæsoner.

NBA

Efter en overbevisende sejr i kamp fem, vinder Boston Celtics finalerne mod Dallas Mavericks 4-1 og sikrer det 18. mesterskab i holdets historie.

NBA

Dallas Mavericks er i NBA-finalerne, da de lukkede serien 4-1 mod Minnesota Timberwolves, som ikke stod en chance mod Luka Doncic og Kyrie Irving...

NBA

Klumme: I Western Conference Finals møder to af basketball største unge stjerner hinanden i en duel om deres første finale, når Luka Doncic og...

NBA

Efter to serier skulle ud i syv kampe og spillets store stjerner er tørnet sammen, har vi nu fundet de sidste fire hold, der...

NBA

Den sprudlende unge Minnesota Timberwolves-stjerne Anthony Edwards har taget sit spil til nye højder i årets slutspil. For holdkammerat Mike Conley minder han derfor...