fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Næstved ligger nu alene på førstepladsen

Team FOG Næstved viste topklasse mod bundholdet Holbæk-Stenhus torsdag aften. Næstvederne vandt overlegent, og dermed ligger de nu alene på førstepladsen, idet Horsens IC tabte til Randers Cimbria.

Foto: Bent Adolfsen

Der ventede Holbæk-Stenhus noget af en mundfuld torsdag aften i Arena Næstved, hvor de skulle forsøge at hente deres første sejr for sæsonen.

Team FOG Næstved skulle derimod forsøge at erhverve sig førstepladsen, som de inden opgøret delte med Horsens IC.

Holbæk-Stenhus fik en meget svær start

Fire minutter skulle der gå, før at Team FOG Næstved allerede havde en meget overlegen føring på hele 18-2.

12 ud af de 18 points stod Næstved-stjernen Rodney Chatman for. Helt præcist brugte Rodney Chatman kun tre minutter og 30 sekunder på at producere 12 points.

Dermed var tonen sat for denne kamp. Team FOG Næstved var kommet for at vinde denne aften.

Hele første periode blev speederen ikke sluppet én eneste gang.

Team FOG Næstved vandt første periode 35-9.

Det blev aldrig en tæt kamp

Team FOG Næstved skruede langt fra ned for tempoet i anden periode, hvor de fortsatte i deres højeste gear.

Dermed kunne Næstved gå til pause med en føring på 63-28.

Holbæk-Stenhus kom fint ud til tredje periode, hvor de faktisk spillede næsten lige op med Team FOG Næstved, hvor Eysan Wiley iøvrigt også allerede fik sig en double-double i midten af perioden.

Men trods en fin præstation fra Holbæk-Stenhus’ førnævnte forward, Eysan Wiley, og deres anden forward Gustav Winther, der scorede 16 points, var det aldrig nok.

Man kan vidst roligt sige, at Holbæk-Stenhus fik ørerne i maskinen – og dermed stadigvæk er sejrsløse i denne sæson.

Aftenens topscorer blev Rodney Chatman med 27 points, men nok mest iøjnefaldende var Holbæk-Stenhus’ Eysan Wiley, der leverede en triple-double med 21 points, 13 rebounds og 11 assists.

Kampen endte 115-78 – og med et nederlag til Horsens IC, så er Team FOG Næstved nu alene på førstepladsen.

 

Skrevet af

Jeg er en af de skribenter, der både skriver for den danske basketliga såvel som den amerikanske NBA. Til dagligt læser jeg journalistisk på DMJX i Aarhus, hvorfor jeg også ofte er at se til Bakken Bears' hjemmekampe.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears sikrede sig klubbens 21. danske mesterskab, da de mandag aften besejrede Team FOG Næstved overbevisende med 66-87.

Basketligaen

Team FOG Næstved-stjernen Mike McGuirl, der udgik i mandagens finalekamp mod Bakken Bears, kommer ikke til at spille mere i årets finaleserie grundet en...

Bakken Bears

Team FOG Næstved måtte se sig slået på hjemmebane af Bakken Bears i anden kamp i finaleserien. De tabte kampen 69-83.

Basketligaen

Der var både været op- og nedture hos Holbæk-Stenhus i deres første sæson i Basketligaen. For en af holdets profiler, William Vang, har det...

Basketligaen

Den helt store Team FOG Næstved-profil, Mike Mcguirl, måtte udgå af aftenens kamp mod Bakken Bears.

Bakken Bears

Bakken Bears tog første stik i årets finaleserie, da de sendte Næstved hjem med et 18 points nederlag i bagagen. Skyler Flatten gjorde det...

Bakken Bears

Team FOG Næstved tager torsdag hul på deres første finaleserie i Basketligaen i klubbens historie, og holdets anfører, Mathias Bak Christensen, forventer en spændende...

Basketligaen

Den 15. maj spiller Team FOG Næstved sin første hjemmekamp i finaleserien i Basketligaen mod Bakken Bears, og interessen for opgøret har været kæmpe,...