fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Næstved ligger nu alene på førstepladsen

Team FOG Næstved viste topklasse mod bundholdet Holbæk-Stenhus torsdag aften. Næstvederne vandt overlegent, og dermed ligger de nu alene på førstepladsen, idet Horsens IC tabte til Randers Cimbria.

Foto: Bent Adolfsen

Der ventede Holbæk-Stenhus noget af en mundfuld torsdag aften i Arena Næstved, hvor de skulle forsøge at hente deres første sejr for sæsonen.

Team FOG Næstved skulle derimod forsøge at erhverve sig førstepladsen, som de inden opgøret delte med Horsens IC.

Holbæk-Stenhus fik en meget svær start

Fire minutter skulle der gå, før at Team FOG Næstved allerede havde en meget overlegen føring på hele 18-2.

12 ud af de 18 points stod Næstved-stjernen Rodney Chatman for. Helt præcist brugte Rodney Chatman kun tre minutter og 30 sekunder på at producere 12 points.

Dermed var tonen sat for denne kamp. Team FOG Næstved var kommet for at vinde denne aften.

Hele første periode blev speederen ikke sluppet én eneste gang.

Team FOG Næstved vandt første periode 35-9.

Det blev aldrig en tæt kamp

Team FOG Næstved skruede langt fra ned for tempoet i anden periode, hvor de fortsatte i deres højeste gear.

Dermed kunne Næstved gå til pause med en føring på 63-28.

Holbæk-Stenhus kom fint ud til tredje periode, hvor de faktisk spillede næsten lige op med Team FOG Næstved, hvor Eysan Wiley iøvrigt også allerede fik sig en double-double i midten af perioden.

Men trods en fin præstation fra Holbæk-Stenhus’ førnævnte forward, Eysan Wiley, og deres anden forward Gustav Winther, der scorede 16 points, var det aldrig nok.

Man kan vidst roligt sige, at Holbæk-Stenhus fik ørerne i maskinen – og dermed stadigvæk er sejrsløse i denne sæson.

Aftenens topscorer blev Rodney Chatman med 27 points, men nok mest iøjnefaldende var Holbæk-Stenhus’ Eysan Wiley, der leverede en triple-double med 21 points, 13 rebounds og 11 assists.

Kampen endte 115-78 – og med et nederlag til Horsens IC, så er Team FOG Næstved nu alene på førstepladsen.

 

Skrevet af

Jeg er en af de skribenter, der både skriver for den danske basketliga såvel som den amerikanske NBA. Til dagligt læser jeg journalistisk på DMJX i Aarhus, hvorfor jeg også ofte er at se til Bakken Bears' hjemmekampe.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Basketballmediet Eurobasket.com har uddelt en række sæsonpriser for Basketligaen. Se dem alle lige her.

Bakken Bears

Efter en sikker sejr på 4-0 i finaleserien, kan Bakken Bears atter kalde sig danske mestre. De kunne løfte pokalen efter en sejr i...

Bakken Bears

Bakken Bears fik udbygget deres føring i finaleserien, da de på udebane i Næstved besejrede Team FOG med 81-94 i kamp to.

Basketligaen

Kamp et sluttede med en sejr til Bakken Bears, men Næstveds Oliver Klit kan se aftenens kamp sluttede med en sejr til Næstved, takket...

Bakken Bears

Bakken Bears har kvalificeret sig til dette års finale i Basketligaen efter en storsejr over Svendborg Rabbits mandag aften. I den anden semifinale er...

Basketligaen

I mandagens første opgør i Basketligaens Playoff-A gruppe tog Randers Cimbria i mod Team FOG Næstved. Det skulle vise sig at blive svært for...

Basketligaen

I et større interview med Sjællandske Nyheder har Holbæk-Stenhus´ cheftræner Matias Camino ytret sin utilfredshed om, at flere danske spillere og talenter får for...

Basketligaen

Hal 1 bliver byttet ud med Arena Næstved. Det skriver klubben på deres Facebookside.