fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Milwaukee Bucks giver cheftræner sparket

Milwaukee Bucks fyrer cheftræner, Adrian Griffin, efter blot lidt over en halv sæson i jobbet. Doc Rivers skulle angiveligt være favorit til at overtage.

Foto: Foto: David Beasley, Mistabeas - Flickr

30-13 efter sine første 43 kampe. Det er den record som Adrian Griffin efterlader sig som cheftræner i Milwaukee Bucks.

Ifølge ESPN’s Adrian Wojnarowski har holdet nemlig valgt at afskedige deres 49-årige cheftræner efter knap en halv sæson.

Griffin fik sin første mulighed som cheftræner til denne sæson, hvor han overtog fra Mike Budenholzer. Her har han været med til at bringe Bucks op på en nuværende andenplads i Eastern Conference.

Det har dog tilsyneladende ikke været nok til at overbevise ledelsen i Milwaukee om at beholde ham på lang sigt.

Chris Haynes og The Athletics’ Shams Charania skriver desuden, at Doc Rivers skulle være den umiddelbare topkandidat til at overtage jobbet. Wojnarowski mener også at vide, at holdet kigger i en lille pulje af rutinerede cheftræner, hvor Rivers skulle være tæt på toppen af listen.

Doc Rivers har en noget mere prangende profil end Adrian Griffin, da han tidligere både har vundet et NBA-mesterskab og prisen som årets træner.

Senest var 62-årige Rivers i Philadelphia 76ers, hvor han efter sidste sæson blev fyret.

Det bliver interessant at følge, hvem der skal overtage posten i Milwaukee Bucks, hvor mesterskabet utvivlsomt er målet for sæsonen.

Indtil videre forventes det at være assistenttræner Joe Prunty, der får opgaven som midlertidig cheftræner.

Jeg er 23 år gammel og er NBA-redaktør på siden. Ved siden af læser jeg journalistik på Roskilde Universitet.

Andre artikler med dette emne

NBA

Efter at sæsonens favorit blev skadet, er MVP-ræset nu igen åbent. Med en tredjedel af sæsonen tilbage er der også rigeligt tid til at...

NBA

Giannis kom med nogle yderst interessante udtalelser om Bucks' og deres retning i denne sæson efter nederlaget til Memphis Grizzlies.

NBA

Efter en stille Trade Deadline er trupperne ved at være på plads og holdene har spillet tilpas mange kampe til, at vi kan lave...

Milwaukee Bucks

Mon ikke Doc Rivers har haft noget med det at gøre? Om ikke andet er Patrick Beverley blevet sendt fra Rivers' gamle arbejdsgiver, Philadelphia...

Milwaukee Bucks

Milwaukee Bucks har på under 24 timer valgt en ny cheftræner. Valget endte på mesterskabsstræneren Doc Rivers.

Milwaukee Bucks

På Victor Wembanyamas 20-årsfødselsdag kunne det franske stjernefrø i nattens opgør mod Milwaukee Bucks ikke lade være med at levere det ene sindssyge highlight...

NBA

Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo var ikke til at stoppe mod Indiana Pacers, hvor han scorede 64 point, hvilket udløste en dramatisk situation efter kampen.

Indiana Pacers

NBA har offentliggjort de fem spillere, der danner ramme om All-Tournament holdet for den netop afsluttede NBA In-Season turnering.