fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Mavericks er ude af slutspilsræset

Med kun en enkelt kamp i baghånden er det nu for sent for Dallas Mavericks, der ikke kan nå at komme med i årets slutspil.

Foto: fiba.basketball / Fiba.com

Der har igennem hele sæsonen været bekymringer omkring et Dallas Mavericks-hold, som før sæsonen havde store forventninger.

Efter et snævert nederlag til Chicago Bulls er det nu ikke længere muligt at komme med i top 10, som ville give en plads i play-in turneringen.

Mavericks har det, som størstedelen af ligaen kun kan drømme om. En superstjerne af højeste kaliber.

Den 24-årige slovener Luka Doncic har da også spillet en formidabel sæson, men det har ikke været nok til at løfte et hold, der ikke har vist kvaliteten.

Det var ingen hemmelighed, at Mavericks ledte efter bedre spillere omkring Doncic undervejs i sæsonen. Derfor lavede de midt i sæsonen en stor trade, der sendte både breddespillere og valg i draften til Brooklyn Nets. Den anden vej fik de den rutinerede stjernespiller Kyrie Irving.

Det var et sats, som nu kun kan betragtes som en fiasko, når det ikke bliver til mere end en 11.-plads i Western Conference.

Selv med en middelmådig sæson var mulighederne store for at komme med til en play-in turnering. Det lykkedes alligevel ikke, da de de har tabt otte af deres sidste ti kampe. Deres record er nu 38-43.

Dødsstødet kom i nat mod Bulls, hvor de tabte 112-115 på hjemmebane. Det var særligt bemærkelsesværdigt, at Luka Doncic kun spillede 13 minutter og efterfølgende blev hevet ud.

Flere har derfor spekuleret i, om Mavericks højst usædvanligt har besluttet sig for at tanke de sidste to kampe af sæsonen. Det vil sige, at de prøver at tabe for at forbedre deres odds i 2023-draften.

De har nu de 10. bedste odds i draften.

Jeg er 23 år gammel og er NBA-redaktør på siden. Ved siden af læser jeg journalistik på Roskilde Universitet.

Andre artikler med dette emne

NBA

Grundspillet er ovre, og vi indleder derfor nu den bedste del af NBA-sæsonen. Før slutspillet går i gang, skal otte hold blive til fire...

Boston Celtics

NBA sæsonen er snart ved at være ovre for i år. Dermed er det blevet tid til sæsonens sidste power ranking. Der bliver fokuseret...

NBA

NBA har denne sæson sat nye krav for at vinde ligaens sæsonpriser, og flere spillere kan derfor se frem til tab af både prestige...

Chicago Bulls

30-årige Otto Porter Jr. har meddelt, at han har valgt at indstille sin karriere efter 11 sæsoner i NBA.

NBA

Efter at sæsonens favorit blev skadet, er MVP-ræset nu igen åbent. Med en tredjedel af sæsonen tilbage er der også rigeligt tid til at...

LA Lakers

Spencer Dinwiddie planlægger at skrive under på en kontrakt med Los Angeles Lakers, efter at han blev købt ud af sin kontrakt af Toronto...

NBA

Dallas har med deres to trades i løbet aftenen hentet to big men, hvor den ene profilerer sig som skytte og den anden som...

Chicago Bulls

Chicago Bulls må undvære Zach Lavine resten af sæsonen, da han i den kommende uge skal opereres for en skade i sin højre fod.