fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Mavericks er ude af slutspilsræset

Med kun en enkelt kamp i baghånden er det nu for sent for Dallas Mavericks, der ikke kan nå at komme med i årets slutspil.

Foto: fiba.basketball / Fiba.com

Der har igennem hele sæsonen været bekymringer omkring et Dallas Mavericks-hold, som før sæsonen havde store forventninger.

Efter et snævert nederlag til Chicago Bulls er det nu ikke længere muligt at komme med i top 10, som ville give en plads i play-in turneringen.

Mavericks har det, som størstedelen af ligaen kun kan drømme om. En superstjerne af højeste kaliber.

Den 24-årige slovener Luka Doncic har da også spillet en formidabel sæson, men det har ikke været nok til at løfte et hold, der ikke har vist kvaliteten.

Det var ingen hemmelighed, at Mavericks ledte efter bedre spillere omkring Doncic undervejs i sæsonen. Derfor lavede de midt i sæsonen en stor trade, der sendte både breddespillere og valg i draften til Brooklyn Nets. Den anden vej fik de den rutinerede stjernespiller Kyrie Irving.

Det var et sats, som nu kun kan betragtes som en fiasko, når det ikke bliver til mere end en 11.-plads i Western Conference.

Selv med en middelmådig sæson var mulighederne store for at komme med til en play-in turnering. Det lykkedes alligevel ikke, da de de har tabt otte af deres sidste ti kampe. Deres record er nu 38-43.

Dødsstødet kom i nat mod Bulls, hvor de tabte 112-115 på hjemmebane. Det var særligt bemærkelsesværdigt, at Luka Doncic kun spillede 13 minutter og efterfølgende blev hevet ud.

Flere har derfor spekuleret i, om Mavericks højst usædvanligt har besluttet sig for at tanke de sidste to kampe af sæsonen. Det vil sige, at de prøver at tabe for at forbedre deres odds i 2023-draften.

De har nu de 10. bedste odds i draften.

Andre artikler med dette emne

NBA

Cleveland Cavaliers har skrevet kontrakt med veteranen, der i 2016 hjalp Cavaliers til klubbens første mesterskab.

Nyhedsoversigt

MVP-opgøret mellem Shai Gilgeous-Alexander og Luka Doncic skabte spænding i en kamp, hvor Canada endte med at trække det længste strå mod Slovenien.

Dallas Mavericks

Los Angeles Lakers forstærker truppen med amerikanske Christian Wood, der kommer til klubben på en to-årig aftale.

FIBA World Cup

Australien fik ikke det ønskede resultat, da de fredag blev slået af Slovenien med 91-80. Med nederlaget er Australien ude af kampen om VM-medaljer.

Dallas Mavericks

Mark Cuban fortæller i en podcast med Patrick Beverley, at Kyrie Irving er helt med på, at Dallas Mavericks er Luka Dončić´ hold.

FIBA World Cup

Luka Doncic var igen ustoppelig med 34 point, ti rebounds og seks assists, da Slovenien vandt deres andet opgør ved VM 2023 mod Georgien.

FIBA World Cup

Luka Doncic var i hopla, da Slovenien lørdag spillede deres første kamp til VM 2023. Doncic scorede 37 point og hjalp Slovenien til en...

Chicago Bulls

Chicago Bulls er blevet enige med Ayo Dosunmu om en kontraktforlængelse på tre år.