fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Nyhedsoversigt

Mama Mia, Mama Madre – Sikke en afslutning!

Montepaschi Siena og Unicaja Malaga spillede torsdag aften en vind eller forsvind kamp om en plads i Top 16 fasen i Euroleague. De viste desuden hvorfor basketball er så smuk en sport, og hvorfor vi alle så meget elsker den.

En plads, et hold, en sejr. Det var det der var påkrævet af italienerne fra Montepaschi Siena og spanierne Unicaja, for at tage den sidste plads i gruppe C, der giver adgang til den næste fase i Euroleague, nemlig Top 16.

De to hold matcher hinanden rigtig godt og det var derfor forventet at kampen ville blive intens og meget lige. Overraskende var det derfor ikke at kampen blev så spændende som den gjorde, og blev afgjort i det allersidste sekund.

Kun få sekunder før tid sørger Daniel Hackett fra Siena nemlig at udligne til 62-62, for derved at bringe stemningen i kog i den italienske arena. Lyset blev dog fuldstændigt slukket i tilskuerne og ikke mindst spillernes øjne, da Jaycon Granger iskoldt, bringer bolden over midten, og i et sidste forsøg rammer pladen og kurven, for en sejr og en plads i Top 16 fasen.

Se highlights og afslutningen i videoen forneden.

(Foto: Youtube Screenshot)

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

EuroLeague

Danske Iffe Lundberg og Under Armour har indgået et samarbejde, der gør den danske landsholdsstjerne til firmaets nordiske atlet.

EuroLeague

Iffe Lundberg er blevet sin skade kvit og er torsdag aften med, når Virtus Segafredo Bologna møder F.C. Barcelona.

EuroLeague

Den danske ungdomslandsholdsspiller Frederik Drejer Erichsen spillede endnu en god kamp, da Adidas Next Generation Tournament lørdag fortsatte. Danskerens mandskab sluttede gruppespillet med en...

EuroLeague

Den danske ungdomslandsholdsspiller Frederik Drejer Erichsen fik vist sig godt frem, da Adidas Next Generation Tournament fredag blev skudt igang. Danskerens mandskab indledte turneringen...

EuroLeague

I weekenden skal Europas største talenter i aktion til Adidas Next Generation Tournament i München, Tyskland, og Danmark er repræsenteret i form af SISU...

EuroLeague

Iffe Lundberg tog teten, da Virtus Segafredo Bologna torsdag var på besøg hos FC Barcelona. Det spanske mandskab fik ørene i maskinen og tabte...

Nyhedsoversigt

Virtus Segafredo Bologna besejrede torsdag aften Real Madrid på udebane med 92-95 - en sejr, som danske Iffe Lundberg havde en stor aktie i.

Nyhedsoversigt

Shavon Shields rundede stor milepæl og blev kåret som kampens spiller, da Olimpia Milano tirsdag tørnede sammen med Partizan Beograd i Euroleague.