fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Nyhedsoversigt

Mama Mia, Mama Madre – Sikke en afslutning!

Montepaschi Siena og Unicaja Malaga spillede torsdag aften en vind eller forsvind kamp om en plads i Top 16 fasen i Euroleague. De viste desuden hvorfor basketball er så smuk en sport, og hvorfor vi alle så meget elsker den.

En plads, et hold, en sejr. Det var det der var påkrævet af italienerne fra Montepaschi Siena og spanierne Unicaja, for at tage den sidste plads i gruppe C, der giver adgang til den næste fase i Euroleague, nemlig Top 16.

De to hold matcher hinanden rigtig godt og det var derfor forventet at kampen ville blive intens og meget lige. Overraskende var det derfor ikke at kampen blev så spændende som den gjorde, og blev afgjort i det allersidste sekund.

Kun få sekunder før tid sørger Daniel Hackett fra Siena nemlig at udligne til 62-62, for derved at bringe stemningen i kog i den italienske arena. Lyset blev dog fuldstændigt slukket i tilskuerne og ikke mindst spillernes øjne, da Jaycon Granger iskoldt, bringer bolden over midten, og i et sidste forsøg rammer pladen og kurven, for en sejr og en plads i Top 16 fasen.

Se highlights og afslutningen i videoen forneden.

Annonce. Scroll for at læse videre.

(Foto: Youtube Screenshot)

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Nyhedsoversigt

Virtus Segafredo Bologna besejrede torsdag aften Real Madrid på udebane med 92-95 - en sejr, som danske Iffe Lundberg havde en stor aktie i.

Nyhedsoversigt

Shavon Shields rundede stor milepæl og blev kåret som kampens spiller, da Olimpia Milano tirsdag tørnede sammen med Partizan Beograd i Euroleague.

EuroLeague

Maria Jespersen og ACS Sepsi-SIC skal spille EuroCup i denne sæson. Sepsi måtte nøjes med andenpladsen i Euroleague-kvalifikationen, hvilket ikke var nok til en...

Bayern Munich

Iffe Lundberg løb med overskrifterne, da han torsdag aften førte Virtus Segafredo Bologna til sejr mod tyske Bayern München i Euroleague.

EuroLeague

Maria Jespersens ACS Sepsi-SIC hentede onsdag en vigtig sejr, der holder deres drømme om Euroleague i live. Sepsi slog Crvena Zvezda med 83-63.

EuroLeague

Onsdag aften spiller den danske landsholdstjerne Maria Jespersen og ACS Sepsi-SIC sin sidste - og afgørende - kamp i Euroleague-kvalifikationen. Se kampen her.

EuroLeague

Den danske landsholdsprofil Maria Jespersen og ACS Sepsi-SIC tabte tirsdag aften og har dermed brug for en hjælpende hånd, hvis sæson 2022/23 skal stå...

EuroLeague

Tirsdag starter Maria Jespersen og hendes nye arbejdsgiver, ACS Sepsi-SIC, på kvalifikationen til Euroleague, hvor en plads i det fineste selskab i europæisk basketball...