fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Luka Doncic scorer vanvittige 73 point

Dallas Mavericks Luka Doncic har igen overgået sig selv, da han i nat leverede en historisk præstation med 73 point mod Atlanta Hawks.

Foto: fiba.basketball

Wilt Chamberlain og Kobe Bryant. Det er de to eneste spillere, der har leveret en bedre scoringspræstation end det, Luka Doncic gjorde i nat.

Her scorede Dallas Mavericks-stjernen nemlig utrolige 73 point i sejren mod Atlanta Hawks.

Doncic var ustoppelig og legede rundt med Hawks-forsvaret igennem hele kampen. Det var derfor også en uhyre effektiv præstation, hvor han ramte 76% af sine skud fra gulvet og 15 ud af sine 16 straffekast.

De 73 point er det højeste nogensinde for en Mavericks-spiller og naturligvis også det højeste i karrieren for ham selv. Han er lige med David Thompson i at have den fjerde højest scorende kamp i NBA’s historie. Kobe Bryant havde 81 point, mens Wilt Chamberlain i to forskellige kampe leverede henholdsvis 78 og de legendariske 100 point.

Den 24-årige slovener spillede altså sig selv i eksklusivt selskab i nat. På usandsynlig vis kommer kampen blot fire dage efter, at Philadelphia 76ers’ Joel Embiid også scorede vilde 70 point.

Desuden scorede Phoenix Suns’ Devin Booker 62 point i nat. De vilde præstationer er mere end noget andet symptomatisk for det vanvittigt høje niveau fra individuelle offensive spillere.

Doncic fortsætter med nattens kamp en fremragende individuel sæson. Her snitter han 33.6 point, 8.5 rebounds og 9.3 assists.

Mavericks har indtil videre i sæsonen en record på 25-20, hvilket placerer dem på en midlertidig ottendeplads i Western Conference.

(Se højdepunkterne fra den historiske præstation herunder)

Jeg er 23 år gammel og er NBA-redaktør på siden. Ved siden af læser jeg journalistik på Roskilde Universitet.

Andre artikler med dette emne

NBA

Efter en overbevisende sejr i kamp fem, vinder Boston Celtics finalerne mod Dallas Mavericks 4-1 og sikrer det 18. mesterskab i holdets historie.

NBA

Dallas Mavericks er i NBA-finalerne, da de lukkede serien 4-1 mod Minnesota Timberwolves, som ikke stod en chance mod Luka Doncic og Kyrie Irving...

NBA

Klumme: I Western Conference Finals møder to af basketball største unge stjerner hinanden i en duel om deres første finale, når Luka Doncic og...

NBA

Efter to serier skulle ud i syv kampe og spillets store stjerner er tørnet sammen, har vi nu fundet de sidste fire hold, der...

NBA

Grundspillet er ovre, og vi indleder derfor nu den bedste del af NBA-sæsonen. Før slutspillet går i gang, skal otte hold blive til fire...

Boston Celtics

NBA sæsonen er snart ved at være ovre for i år. Dermed er det blevet tid til sæsonens sidste power ranking. Der bliver fokuseret...

NBA

Bænkspilleren Malachi Flynn blev varm og scorede 50 point for Detroit Pistons i deres nederlag til Atlanta Hawks, 121-113.

NBA

Efter at sæsonens favorit blev skadet, er MVP-ræset nu igen åbent. Med en tredjedel af sæsonen tilbage er der også rigeligt tid til at...