fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Lodtrækning til CL: Bakken Bears får en ekstra kamp i kvalifikationen

Onsdag skal Bakken Bears finde deres første modstander i kvalifikationen til dette års Basketball Champions League.

Onsdag formiddag bliver der trukket lod i den fineste basketballturnering for klubhold, Basketball Champions League. Et af de hold, som ligger i skålen, når der skal trækkes lod, er Bakken Bears.

Men i forhold til tidligere år, hvor Bakken Bears har deltaget i Basketball Champions League, så er der lavet en smule om i kvalifikationen. For hvor Bakken Bears tidligere kun skulle spille og vinde to kampe, så skal de i år spille og vinde tre kampe, før de bliver en del af gruppespillet i Champions League.

Nemmere vej til gruppespillet?

Men det er nødvendigvis ikke en ulempe, at de danske mestre skal spille en kamp mere, inden de kan kalde sig deltagere i den flotteste turnering for basketballklubhold. For med ændringerne kan Bakken Bears ikke møde hold, som spiller i de bedste ligaer i Europa. Det betyder altså, at de ikke kan trække hold, som spiller i Europas største basketballligaer, og selvom det ikke er vinderne af ligaerne.

Men Bakkens sportsdirektørs, Michael Piloz, fortæller til klubbens hjemmeside, at man ikke skal tro, at det bliver nemmere for Bakken at kvalificere sig, bare fordi de ikke kan møde hold fra de bedste rækker.

“Jeg kommer til at sidde i lokalet i Geneve med sommerfugle i maven, for lodtrækningen bliver enormt spændende. På det her niveau er alle holdene gode, men der er selvfølgelig hold og nationer, vi matcher bedre op mod end andre. Jeg tror ikke, at en Champions Path, med hold udenfor de store nationer, bliver lettere end det har været de seneste år, det bliver bare anderledes. Nu skal vi vinde tre kampe i stedet for to, og det bliver virkelig svært. Med en kamp mere, skal der bare én dårlig dag til, for at vi er slået ud,” fortæller Micheal Piloz i pressemeddelsen på klubbens hjemmeside.

Lodtrækningen finder sted i morgen klokken 11:30. Du kan trykke her for at finde livestreamen af lodtrækningen.

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Internationalt

CSO Voluntari, der blev besejret af Bakken Bears i finalen i ENBL, vil også deltage i den europæiske turnering i næste sæson.

Bakken Bears

Basketballmediet Eurobasket.com har uddelt en række sæsonpriser for Basketligaen. Se dem alle lige her.

Bakken Bears

Næste sæson kommer igen til at byde på ENBL-deltagelse for Bakken Bears, der dermed vil forsøge at forsvare den europæiske titel fra den netop...

Bakken Bears

Efter en sikker sejr på 4-0 i finaleserien, kan Bakken Bears atter kalde sig danske mestre. De kunne løfte pokalen efter en sejr i...

Bakken Bears

Bakken Bears fik udbygget deres føring i finaleserien, da de på udebane i Næstved besejrede Team FOG med 81-94 i kamp to.

Basketligaen

Kamp et sluttede med en sejr til Bakken Bears, men Næstveds Oliver Klit kan se aftenens kamp sluttede med en sejr til Næstved, takket...

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

Bakken Bears

Bakken Bears har kvalificeret sig til dette års finale i Basketligaen efter en storsejr over Svendborg Rabbits mandag aften. I den anden semifinale er...