fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

LeBron James fortsætter med at sætte rekorder

Med 46 points i nattens kamp mod rivalerne fra Los Angeles Clippers er LeBron James nu den første spiller i NBA til at score mindst 40 points mod samtlige hold i NBA.

Foto: Erik Drost, Flickr.com

Årets NBA-sæson, der er LeBron James’ tyvende af slagsen, er spået til at blive den sæson, hvor den firedobbelte NBA-mester, LeBron James, overgår Kareem Abdul Jabbar som den mest scorende nogensinde.

I skrivende stund er der kun 178 points op til den rekord.

Men allerede i nat lykkedes det LeBron James at erhverve sig en anden rekord, der kun endnu mere stadfæster, hvorfor kategoriseres som en af de bedste basketball-spillere nogensinde.

Trods det ret store nederlag scorede LeBron James nemlig 46 points, hvilket gør ham til den første spiller nogensinde, der mindst har scoret 40 points mod samtlige hold i hele NBA – og samtidig satte han ni trepointsscoringer, hvilket er en sæsonrekord for “The King”.

 

Skrevet af

Jeg er en af de skribenter, der både skriver for den danske basketliga såvel som den amerikanske NBA. Til dagligt læser jeg journalistisk på DMJX i Aarhus, hvorfor jeg også ofte er at se til Bakken Bears' hjemmekampe.

Andre artikler med dette emne

Los Angeles Lakers

Victor Wembanyama leverede i nattens opgør mod Los Angeles Lakers endnu en historisk præstation. På trods af nederlaget i Crypto.com Arena, viste den franske...

LA Lakers

Spencer Dinwiddie planlægger at skrive under på en kontrakt med Los Angeles Lakers, efter at han blev købt ud af sin kontrakt af Toronto...

NBA

NBA har offentliggjort de 15 mest solgte trøjer i ligaen. Det er naturligvis velkendte ansigter, der er på den liste, men en rookie har...

NBA

Lebron James skal være All-Star for en rekordhøj 20. gang i karrieren, da han er anfører for All-Star holdet i West, som tørner sammen...

Indiana Pacers

NBA har offentliggjort de fem spillere, der danner ramme om All-Tournament holdet for den netop afsluttede NBA In-Season turnering.

NBA

De altid vindende Los Angeles Lakers skrev igen historie i nat da de vandt In-Season turneringen over Indiana Pacers.

NBA

Efter nattens to semifinaleopgør, er det Los Angeles Lakers og Indiana Pacers, der skal kæmpe om trofæet i finalen af NBA's In-Season turnering.

NBA

For første gang nogensinde bliver der spillet semifinaler i den nye In-Season turnering i aften.