fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Jazz tager første stik mod Mavs – én del af spillet blev afgørende

Kamp 1 i serien mellem Dallas Mavericks og Utah Jazz trak udeholdet fra Utah det længste strå. En af de helt store forskelle på de to hold var antallet af rebounds.

Mitchell, Donovan - Utah Jazz - TheWing -Flickr.com

Kamp 1 i serien mellem Dallas Mavericks og Utah Jazz var en tæt affære, hvor udeholdet fra Salt Lake City, Utah, var stærkest i sidste ende. Kampen endte 99-93. Dallas’ store stjerne, Luka Doncic, var ude af opgøret med en skade, og det er stadig uvist, hvornår han igen er at finde på gulvet.

Mavericks kom ellers bedst fra start, og de fik holdt Jazz’ største stjerne, Donovan Mitchell, til to point i første halvleg. Det var ikke desto mindre en helt anden Mitchell, der kom ud til anden halvleg. Han scorede 30 point i halvlegen, og han var en stor del af udebanesejren.

Sejren kan dog ikke kun krediteres Jazz-stjernen alene, da reboundspillet blev udslagsgivende. Utah Jazz greb hele 53 rebounds, hvorimod hjemmeholdet fra Dallas blot greb 34.

Det var selvfølgelig Rudy Gobert, der førte denne statistik, da han endte med hele 17 rebounds. I store dele af kampen var det tydeligt, at Dallas ikke havde fysikken under kurven til at flytte den store franskmand og hans backup, Hassen Whiteside, hvilket gav Jazz et væld af ekstra boldbesiddelser.

Kamp 2 skal også spilles i Dallas, og den løber af stablen natten til tirsdag klokken 02:30.

Jeg er NBA-redaktør her på siden og læser til dagligt til journalist på dmjx. Jeg følger NBA tæt, hvor min kærlighed bliver kastet ekstra meget efter New York Knicks.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

NBA

Tirsdag aften kom det frem, at Jazz har tilbudt Boston Celtics assisterende træner, Will Hardy, en mulighed for at blive ligaens yngste head coach.

NBA

Natten til torsdag blev den ombejlede center Christian Wood traded til Dallas fra Houston.

NBA

Efter otte år som træner, trækker Quin Snyder sig tilbage, da han føler, at han ikke kan udvikle holdet mere.. Snyder er den næstmest...

Dallas Mavericks

Efter to sæsoner uden slutspil er Golden State Warriors tilbage på toppen i Western Conference. Det står klart efter en overbevisende sejr i nat...

Dallas Mavericks

Det regnede både ind i hallen og ned i kurven for Dallas mavericks, da de i nat tog deres første sejr i serien mod...

Dallas Mavericks

Hjemmeholdets fans kunne i nat gå fra Chase Center fyldt med glæde og optimisme. I 48 minutter havde de set Golden State Warriors brillere...

NBA

Der var lagt op til et intenst opgør i nattens vind eller forsvind-kamp, hvor Dallas Mavericks hjemme tog imod gæsterne fra Phoenix Suns.

NBA

Utah Jazz hentede en vigtig sejr og udligner dermed serien til 2-2.