fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Ingen overraskelser i pokalen: Semifinalisterne er fundet

Kvartfinalerne blev sidste stop for fire hold. Der var dog ikke nogle overraskende hold, som kom videre til næste runde i pokalen.

Foto: Bent Adolfsen

Kvartfinalerne i dette års udgave af pokalen bød på tætte opgør, men også opgør, der på ingen måde var tætte. Der var heller ikke nogle uventede hold, der sikrede sig en billet videre i pokaltuneringen.

BC Copenhagen – Team FOG Næstved 62-103

Den første kamp, som skulle afgøres var kampen mellem BC Copenhagen og Team FOG Næstved. Det var københavnerne, som var vært for kampen, der blev udspillet om lørdagen.

Det blev dog gæsterne fra sydsjælland, som kunne tage billetten til semifinalerne i Forum Horsens. Team FOG Næstved blæste hjemmeholdet af banen allerede fra kampens første periode. Det var specielt Næstveds Eric Ayala, som spillede en rigtig flot kamp. Han var rigtig varm fra trepointsland, hvilket resulterede i, at han sluttede 36 point.

Der var ikke nogle af BC Copenhagens normale profiler, som kunne få gang i scoringerne. Andy Ramírez og Durell Vinson sluttede kampen med ti point.

Bakkens Bears – Svendborg Rabbits 122-61

Hvis man troede, at lørdagens opgør endte med en storsejr, så ville Bakken Bears vise, at det sagtens kunne blive vildere. For de fik sendt kaninerne hjem til sydfyn med et kæmpe nederlag.

Fra første periode viste Bakken Bears, at de stadig er favoritter til både pokalen og ligaen. Det var bjørnenes amerikanske spillere, som var godt spillende i kampen. Malik Parsons og DeAndre Pinckney lavede begge 25 point i kampen, hvor Bears lavede dobbelt så mange point, som Svendborg Rabbits gjorde.

For Svendborg Rabbits var det en af deres mest stabile spillere, som leverede trods det store nederlag. Han sluttede kampen med 19 point og 9 rebounds.

Falcon – Horsens IC 58-85

Helt så store en sejr blev det dog ikke til i opgøret mellem første divisionsholdet Falcon og Basketligaholdet Horsens IC. Det var var favoritterne fra Horsens, som var taget en tur over broen for at spille kampen mod Falcon. Heller ikke i dette opgør kunne en underdog gøre noget mod favoritten.

For de gulklædte var det deres trio, bestående af Leonardo Carlino, Gage Davis og Greg William Jr., som var de bærende spiller i kampen. De tre tilsammen sluttede kampen med 48 point.

For hjemmeholdet var det den tidligere Team FOG Næstved-og Værløse spiller, Philip Kold, der blev topscorer. Han sluttede kampen med 14 point.

Bears Academy – Randers Cimbria 70-77

Sidste opgør i kvartfinalerne blev klart det tætteste opgør. De tog de unge bjørne imod gæsterne fra Randers, der lige havde taget turen nedad E45 på denne kamp.

Selvom de unge bjørne kæmpede for at komme videre og vandt to af perioderne, så var Randers Cimbria for stor en mundfuld for dem. For gæsterne var det Josh Fortune og Steven Green, som flot førte an i sejren. De scorede henholdsvis 22 og 21 point i kampen.

For Bears Academy var det profilen, Andreas Holst, der sluttede kampen som deres topscorer. Han lavede 19 point i opgøret.

Forum Horsens venter

Alle seminaristerne blev fundet i weekenden, og mandag blev der trukket lod, så de sidste detaljer kunne komme på plads. I den lodtrækning blev klubbernes modstander fundet. I den første semifinale skal Bakken Bears møde Randers Cimbria, som er en gentagelse af sidste sæsons finale i pokalen. De skal spille i den første kamp i final four-turningen, som skal spilles i Forum Horsens den 20. januar.

I den anden kamp blev det Team FOG Næstved, som trak Horsens IC. Det er anden kamp på programmet den dag.

Det er vinderne af de to semifinaler, som skal spille finalen dagens efter i Forum Horsens.

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

David Fischer er tilbage i Svendborg Rabbits-trøjen efter en enkelt sæson i Ungarn.

Bakken Bears

Bakken Bears-stjernen Darko Jukic har skrevet under på en toårig kontraktforlængelse, skriver aarhusianerne på Facebook.

Basketligaen

Morten Bülow skifter efter to sæsoner hos Randers Cimbria til Island, hvor han har landet en aftale med Thor Thorlakshofn.

Basketligaen

Det 18-årige talent Willas Møller er klar til sin anden sæson i Basketligaen, meddeler BC Copenhagen.

Basketligaen

Daniel Lilhauge, der sad ude med en skade hele sidste sæson, er tilbage og klar til den kommende sæson med Bears Academy.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har skrevet kontrakt med amerikanske Jemarl Baker Jr, som senest spillede på college i USA.

Bakken Bears

Bakken Bears har tilføjet amerikanske Terrence Hargrove Jr. til truppen. Den kommende sæson er amerikanerens første som professionel i Europa.

Basketligaen

BC Copenhagen har skrevet kontrakt med den tårnhøje australier Nathan Pond, der er klar til sin første sæson som professionel basketballspiller i Europa.