fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Horsens IC fortsætter sejrstime

Horsens IC gæstede torsdag aften Hal 1 hos Team FOG Næstved i deres ene af to opgør denne uge, hvor de spiller pokalsemifinale på søndag. Det endte opgør bød på spænding og højdepunkter i et drama, hvor de Gule vandt 73-85.

Horsens IC gæstede torsdag aften Hal 1 hos Team FOG Næstved i deres ene af to opgør denne uge, hvor de spiller pokalsemifinale på søndag. Det endte opgør bød på spænding og højdepunkter i et drama, hvor de Gule vandt 73-85.

Både Næstved og Horsens har fået nye profiler på holdkortet, dog var det kun førstnævne som havde fået spilletilladelsen i hus. Aleksandar Solokovic fik debut efter at havde været i klubben under en uge, og han viste gode takter med 10 assist.  Team Fog havde samtidig deres topscorer Carlos Mateo og Jahmal Jones ude med skader. Horsens nye mand Soufiyana Diakete måtte blot nøjes med at se kampen fra bænken.

De første fem minuttersspilletid var rodet og ingen af holdene kunne rigtigt få bolden i kurven. Det lykkedes dog de Gule at få stillet sigtekornet og søsatte et run, og ved periodens afslutning blev Bakir Serdarevic fejlet i trepointsskud på buzzeren, hvilket var kald et Arnel Dedic protesterede stærkt imod. Herefter stod det 17-26.

Intensitet var efterfølgende høj i anden periode, og ligeså var utilfredsheden i Næstved lejren, som modtog to tekniske fejl på under tre minutter, hvor Dedic fik den ene. Dog kom holdet mere ind i kampen, hvor Horsens stadig hamrede point i fra distancen, og spillede flot holdbasket, der førte til dunks, hvor Roberto Gallinat kom til ringen og monsterdunkede, der var kampens højdepunkt. Ved pausen var stillingen 45-57.

Tredje periode tog sig ud som kampen startede, sløvt pointmæssigt, men ligeledes kom der hul igennem. Her var det til Næstveds fordel med forcerede turnovers, og fik gang i et run, der var anført af Rob Marberry, der førte til, de kun var nede med fem-point inden de sidste ti minutter. Stillingen var 63-68.

Hjemmeholdet holdte sig inde i kampen og momentummet, men langsomt gik luften af ballonen, og Horsens IC havde overhånden med velspillende angreb. De kom op med ti point igen med cirka fire minutter tilbage, og holdte den resten af vejen og vandt med cifrene 73-85.

Rob Marberry var topscorer i kampen med 28-point.

På søndag mødes de to mandskaber igen i pokalsemifinalen, og du kan følge kampen her på siden og på vores Facebookprofil – Fullcourt.dk – klokken 18.30.

 

 

 

 

Skrevet af

Andre artikler med dette emne

Landshold

Onsdag blev Arnel Dedic fyret som dansk landstræner efter ti kampe på posten. Nu reagerer Dedic på fyringen i en skriftlig udtalelse.

Internationalt

Onsdag morgen har Danmarks Basketball Forbund annonceret, at Arnel Dedic er blevet fyret som landstræner for det danske basketballlandshold.

Basketligaen

Bakir Serdarevic er fortid i Horsens IC. Han flytter fra landets ottende største by, Horsens, til landets hovedstad, hvor han i denne sæson skal...

Eurobasket

Arnel Dedic har udtaget den endelige trup til Danmarks to kampe mod henholdsvis Kosovo og Norge i prækvalifikationen til EM 2025.

Eurobasket

Om en måneds tid skal det danske herrelandshold i aktion igen, og landstræner Arnel Dedic har tirsdag udtaget bruttotruppen forud for EM præ-kvalifikationskampene mod...

Eurobasket

Landstræner Arnel Dedic udtog onsdag sin bruttotrup forud for mødet med Norge senere på måneden, og Dedic lagde i høj grad vægt på erfaring...

Eurobasket

Den danske trup til den afgørende kamp mod Norge er blevet offentliggjort af landstræner Arnel Dedic.

Basketligaen

Roberto Gallinat skifter til Yalova Group Belediye Spor på en kontrakt, der løber resten af sæsonen.