fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Effektiv Bakir Serdarevic imponerer igen i Spanien

Bakir Serdarevic var igen topscorer, da danskerens hold Club Básquet L´Hospitalet slog Gran Canaria med 85-69.

Photo: Conrad Meliá @conrad_sports

Den tidligere BC Copenhagen- og Horsens IC-spiller Bakir Serdarevic gjorde det onde ved Gran Canaria i den tredjebedste spanske række, LEB Plata,  da han i søndags sluttede som topscorer med 17 point i en komfortabel sejr på 85-69.

Det danske landsholdsemne, der efter en enkelt sæson hos BC Copenhagen skrev under med Club Básquet L´Hospitalet denne sommer, var uhyre effektiv og satte de 17 point i blot 15 minutter på gulvet. Serdarevic sænkede fem treere og missede blot to skud.

Serdarevic, som er igang med sit første ophold i udlandet, har fået en rigtig fin start på tilværelsen i Catalonien og snitter i skrivende stund 10,4 point over ti kampe i denne sæson.

Holdet fra Barcelona-området ligger efter ti kampe på 9. pladsen i LEB Plata med fire sejre og seks nederlag.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

BC Copenhagen har skrevet kontrakt med den tårnhøje australier Nathan Pond, der er klar til sin første sæson som professionel basketballspiller i Europa.

Basketligaen

Den danske ungdomslandsholdsspiller Magnus Langager vil fra næste sæson være en del af Bears Academy, oplyser aarhusianerne på Facebook.

Basketligaen

Randers Cimbria har forlænget med de to lokale talenter Oliver Barker og Mads Gravesen.

Basketligaen

Randers Cimbria har meldt ud, at Mads Bro fortsætter endnu en sæson i klubben.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har belønnet det danske talent William Jelle med en kontrakt for næste sæson. Jelle fik sin debut i Basketligaen i sidste sæson.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks har en ny spiller på plads. Værløse har torsdag præsenteret islandske Þorgrímur Starri Halldórsson på sin Facebookside. Þorgrímur Starri Halldórsson er...

Basketligaen

Svendborg Rabbits mister en af sidste sæson stjernespillere i form af hollandske Dylan Van Eyck, der skifter til spanske Odilo FC Cartagena CB.

Basketligaen

Tomas Bjarkason har forlænget sin aftale med BK Amager, så den nu løber endnu en sæson.