fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Effektiv Bakir Serdarevic imponerer igen i Spanien

Bakir Serdarevic var igen topscorer, da danskerens hold Club Básquet L´Hospitalet slog Gran Canaria med 85-69.

Photo: Conrad Meliá @conrad_sports

Den tidligere BC Copenhagen- og Horsens IC-spiller Bakir Serdarevic gjorde det onde ved Gran Canaria i den tredjebedste spanske række, LEB Plata,  da han i søndags sluttede som topscorer med 17 point i en komfortabel sejr på 85-69.

Det danske landsholdsemne, der efter en enkelt sæson hos BC Copenhagen skrev under med Club Básquet L´Hospitalet denne sommer, var uhyre effektiv og satte de 17 point i blot 15 minutter på gulvet. Serdarevic sænkede fem treere og missede blot to skud.

Serdarevic, som er igang med sit første ophold i udlandet, har fået en rigtig fin start på tilværelsen i Catalonien og snitter i skrivende stund 10,4 point over ti kampe i denne sæson.

Holdet fra Barcelona-området ligger efter ti kampe på 9. pladsen i LEB Plata med fire sejre og seks nederlag.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Eurobasket

Det er en profilspækket finsk trup, Danmark kl. 17:30 møder på udebane. Se hvilke 12 Finland har udtaget til opgøret her.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks-profilen Adam Heede-Andersen er rejst med det danske landshold til Finland som erstatning for Darko Jukic og kan dermed potentielt få sin...

Eurobasket

Den unge Bakken Bears-spiller Gustav Knudsen imponerede, da Danmark fredag besejrede Georgien. Vi fangede ham til et interview efter kampen.

Eurobasket

Det var en ganske tilfreds Iffe Lundberg, Fullcourt.dk mødte, efter Danmarks sejr over Georgien i kvalifikationen til EM 2025. Hør fra Danmark-stjernen her.

Eurobasket

Fredag aften kl. 18.30 tørner Danmark sammen med Georgien i den første kamp i kvalifikationen til EM 2025. Følg kampen her.

Nyhedsoversigt

I denne artikel kigger vi på de danske landsholdsspilleres sæson inden kampene mod Georgien og Finland.

Armani Milano

Ifølge Eurohoops.net-korrespondenten Cesare Milanti skal Iffe Lundberg finde sit vanligt høje niveau frem, hvis Danmark skal have en chance i de kommende kampe mod...

Eurobasket

Danmark tager fredag imod Georgien i kvalifikationen til EM 2025, og det bliver med en Iffe Lundberg i storform, fortæller basketekspert Morten Stig Jensen.