fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Internationalt

Arnel Dedic færdig som landsholdtræner

Onsdag morgen har Danmarks Basketball Forbund annonceret, at Arnel Dedic er blevet fyret som landstræner for det danske basketballlandshold.

10 kampe i spidsen for herrelandsholdet. Det var det Arnel Dedic nåede i denne omgang som landtræner for de danske herrer. Det har Dansk Basketball Forbund skrevet ud på deres Facebookside her til morgen.

I de 10 kampe blev det til syv nederlag og kun tre sejre. Arnel Decic overtog styringen af landsholdet i midten af 2021, men 15 måneder senere er det slut.

Formanden for DBBFs talent-/eliteudvalg, Jesper Sørensen, fortæller til forbundets Facebookside, hvor ærgerlig han er over, at de må stoppe samarbejdet før tid.

“På trods af, at resultaterne og holdets spillemæssige udvikling ikke har levet op til DBBFs forventninger, vil jeg gerne sende en stor tak til Arnel Dedic for hans indsats som landstræner for herreholdet. Arnel har knoklet for at bygge et nyt hold op, og givet flere unge spillere muligheden for at blive A-landsholdsspillere

det seneste halvandet år. Arnel har været en dedikeret træner, der i særdeleshed har bidraget til at bane vejen for vores unge talenter,” fortæller Jesper Sørensen til DBBFs Facebookside.

Afløseren er på plads

Allerede på dagen, hvor Dedic er blevet fyret, kan forbundet offentliggøre, hvem der bliver den træner, som skal forsøge at forbedre de seneste resultater. Følg med på Fullcourt.dk for at finde ud af, hvem den nye landstræner bliver.

 

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

14 dage efter fyringen i Horsens IC har Lukas Varga fundet sig et nyt job. Varga har landet et job i Estland, hvor han...

Eurobasket

Torsdag aften var der landskamp i Arena Næstved, hvor Danmark tog imod Norge. Det blev til en dansk sejr i Arenaen. Danmark vandt kampen...

Eurobasket

Jesper Krone, der førte Danmark til EM for små nationer-titlen i 2018, stopper som landstræner efter fem år.

Eurobasket

Klokken 20 går det løs. Det danske kvindelandshold skal forsøge at tage revanche over Montenegro. Find link til kampen i artiklen.

Eurobasket

De 14 spillere, som skal repræsentere Danmark i de kommende landskampe er nu på plads. Allan Voss har hele tre debutanter med til de...

Landshold

Sebastian Brydegaard stopper som direktør i Danmarks Basketball Forbund, det skriver forbundet i en pressemeddelelse.

FIBA Europe Cup

København skal i 2025 danne ramme for FIBA 3x3 Europe cup. Mesterskabet bliver det første store europæisk basketball stævne på dansk grund nogensinde.

Eurobasket

Landstræner Allan Foss har fredag udtaget sin bruttotrup frem mod de kommende landskampe i februar, og truppen byder på flere nye navne.