fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Nyhedsoversigt

Mads Young Christensen om Final Four: “Vi ville prøve et nyt format af”

Det var første gang, at pokalturneringen skulle afgøres med det nye Final Four-format. Et format, der lige skal lande i basketball Danmark. Fullcourt snakkede med formanden for DBBF om det nye format. Se interviewet i artiklen.

Foto: Tom Andreasen - Fotografi

Efter en spændende finale mellem Team FOG Næstved og Bakken Bears, hvor de undertippede fra sjælland løb med sejren, snakkede Fullcourt med formanden for Danmarks Basketball Forbund, Mads Young Christensen, omkring ændringerne i formatet i de afgørende kampe i forbundets pokalturnering.

 

Se interviewet her:

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears´ topscorer i søndagens pokalfinale mod Team FOG Næstved, Darko Jukic, var tydeligt skuffet, da Fullcourt.dk mødte ham efter finalenederlaget på 86-89.

Basketligaen

Det var en ærgerlig Skyler Bowlin Fullcourt.dk mødte efter søndagens pokalfinale, hvor Bowlin´s Bakken Bears blev slået af Team FOG Næstved.

Nyhedsoversigt

Glæden var ikke til at tage fejl af, da Fullcourts udsendte snakkede med Dan Pearson, om hans og holdets præstation, da de besejrede Bakken...

Horsens IC

Et lille skub i den rigtig retning er noget af det som Morten Bülow håber, bronzemedaljen kan gøre for Randers Cimbria. Læs mere om...

Internationalt

Team FOG Næstved er pokalmestre efter et vanvittigt drama i Forum Horsens. Næstved besejrede Bakken Bears i pokalfinalen med 86-89.

Nyhedsoversigt

Amerikanske Steven Green leverede en stor præstation, da Randers Cimbria søndag vandt bronze i pokalturneringen med en sejr på 79-74 mod Horsens IC.

Horsens IC

Efter et topunderholdende opgør mellem Randers Cimbria og Horsens IC, blev det spillerne fra Randers, som kunne trække bronzemedaljen over hovedet. Kampen sluttede 79-74...

Horsens IC

Efter 40-minutters uhyre tæt basketball, kan Team FOG Næstved kalde sig finalister i dette års pokalturnering. Det kan de efter en sejr på 84-79...