fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Highlights: Christmas Day’s vildeste spil

Christmas Day havde fem underholdende kampe, og det afspejler sig i den grad også i aftenens top 10, hvor man blandt andet kan se en kandidat til årets dunk.

Foto: Michael R. Smith/The Sports Pulse

Første juledag var som altid en fornøjelse for NBA fans, der kunne følge med i fem kampe, som alle havde noget forskelligt at byde på.

Embiid og Harden kombinerede først for 64 point, hvilket var nok til at tage en sejr imod New York Knicks. Philadelphia 76ers har nu vundet otte i streg.

Efter en vild tredje periode sænkede Dallas Mavericks en hårdt kæmpende Lebron James og resten af Lakers.

Boston Celtics-duoen med Jayson Tatum og Jaylen Brown scorede tilsammen 80 point og gav derfor Milwaukee Bucks et stort nederlag.

På trods af ingen Stephen Curry, så bar afløseren Jordan Poole Golden State Warriors til en sejr over Memphis Grizzlies.

Nikola Jokic gjorde det hele for Denver Nuggets, som vandt snævert over Phoenix Suns. Jokic havde 41 point, 15 rebounds og 15 assists.

Udover de fem gode kampe med store præstationer, så var der i den grad også nogle store individuelle spil. Fra buzzer beaters til vilde dunks. Førstepladsen er måske endda en tidlig kandidat til årets dunk, når vi en gang kigger tilbage på sæsonen.

 

Andre artikler med dette emne

NBA

NBA har i den sidste halvanden uge efterforsket sagen om Ja Morant, der fremviste en pistol på Instagram Live. Nu er de nået frem...

NBA

Med en sejr over Phoenix Suns tidligt i morges dansk tid sikrede Milwaukee Bucks sig en slutspilsplads.

NBA

Phoenix Suns må undvære deres nyligt erhvervede superstjerne Kevin Durant i mindst to uger, efter han onsdag vrikkede om på sin ene anklen under...

NBA

Politiet i Colorado lukker efterforskning af Ja Morant-sagen, men Grizzlies holder ham ude i yderligere fire kampe.

NBA

En videre efterforskning af sagen, hvor Ja Morant fremviste en piston på Instagram, kan suspendere den unge superstjerne i 50 kampe.

NBA

Memphis Grizzlies' superstjerne Ja Morant er blevet suspenderet efter, at han angiveligt fremviste et våben på Instagram Live.

NBA

New York Knicks ridder lige nu på en bølge mod slutspilsbasket efter et kæmpe skud fra Julius Randle.

NBA

Lakers' superstjerne Lebron James forventes at misse en ubestemt mængde tid efter at have pådraget sig en skade i foden.