fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Førstevalget blev Rising Stars MVP

Natten til lørdag duellerede NBA’s unge stjerner i Rising Stars challenge, hvor Cade Cunningham blev MVP for miniturneringen.

Foto: Erik Drost - Flickr

Cade Cunningham blev kåret som MVP for den miniturnering, som har erstattet den sædvanlige Rising Stars kamp på All Star-weekenden fredag aften.

Førstevalget fra sommerens draft førte sit hold, Team Barry, til sejr, da de vandt semifinalen 50-48 og finalen med 25-20.

Turneringen var strikket sådan sammen, at semifinalerne var til 50 point og ikke på tid som normalt. Finalen blev spillet med 25 som det sejrsgivende antal point. Det samlede antal på 75 er til ære for ligaens 75-års jubilæum.

Jeg er NBA-redaktør her på siden og læser til dagligt til journalist på dmjx. Jeg følger NBA tæt, hvor min kærlighed bliver kastet ekstra meget efter New York Knicks.

Andre artikler med dette emne

Boston Celtics

Iffe Lundberg havde et kontrakttilbud på bordet fra Boston Celtics, men valgte Partizan Belgrade på bekostning af de 18-dobbelte NBA-mestre.

Internationalt

Iffe Lundberg siger farvel til Virtus Bologna efter to sæsoner.

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

NBA

Mandag aften amerikansk tid udløber NBAs eksklusivitetsforhandlinger med de nuværende rettighedshavere, og dermed åbnes der op for forhandlinger med øvrige bejlere til NBA-rettighederne.

Internationalt

Morten Stig Jensen er klar med sin anden klumme på Fullcourt.dk, og den danske basketekspert stiller skarpt på det franske basketfænomen Victor Wembanyama, der...

NBA

Victor Wembanyma var tæt på at skrive NBA-historie, da San Antonio Spurs natten til onsdag dansk tid tabte snævert til Denver Nuggets, og den...

Chicago Bulls

30-årige Otto Porter Jr. har meddelt, at han har valgt at indstille sin karriere efter 11 sæsoner i NBA.

NBA

Morten Stig Jensen er klar med sin første klumme på Fullcourt.dk, og den danske basketekspert mener, vi skal blive bedre til at snakke om...