fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Førstevalget blev Rising Stars MVP

Natten til lørdag duellerede NBA’s unge stjerner i Rising Stars challenge, hvor Cade Cunningham blev MVP for miniturneringen.

Foto: Erik Drost - Flickr

Cade Cunningham blev kåret som MVP for den miniturnering, som har erstattet den sædvanlige Rising Stars kamp på All Star-weekenden fredag aften.

Førstevalget fra sommerens draft førte sit hold, Team Barry, til sejr, da de vandt semifinalen 50-48 og finalen med 25-20.

Turneringen var strikket sådan sammen, at semifinalerne var til 50 point og ikke på tid som normalt. Finalen blev spillet med 25 som det sejrsgivende antal point. Det samlede antal på 75 er til ære for ligaens 75-års jubilæum.

Jeg er NBA-redaktør her på siden og læser til dagligt til journalist på dmjx. Jeg følger NBA tæt, hvor min kærlighed bliver kastet ekstra meget efter New York Knicks.

Andre artikler med dette emne

Boston Celtics

Sæsonen i NBA skydes i gang i nat, og i den forbindelse har Fullcourts NBA-redaktion kommet med deres forudsigelser af holdenes placeringer i Eastern...

Dallas Mavericks

Sæsonen i NBA skydes i gang i nat, og i den forbindelse har Fullcourts NBA-redaktion kommet med deres forudsigelser af holdenes placeringer i Western...

EuroCup

Den danske landsholdsspiller Tobias Jensen og Ratiopharm spillede lige op med NBA-holdet Portland Trail Blazers, der dog sejrede med 111-100 i en testkampen natten...

LA Lakers

LeBron James og sønnen Bronny James skrev i nat NBA-historie som den første far-søn duo nogensinde til at spille sammen i ligaen.

Boston Celtics

Ventetiden er ovre. Verdens bedste basketballliga er tilbage fredag, hvor Boston Celtics og Denver Nuggets mødes i Abu Dhabi.

Internationalt

Victor Wembanyama var allerede en af NBA's mest dominerende spillere, og med en kampvægt, der nu har rundet 106 kilo, bliver han næppe lettere...

Internationalt

Ja Morant er for tiden glad og skadesfri, og det giver Memphis Grizzlies gode forudsætninger for succes i den kommende sæson, udtaler Memphis-stjernen.

NBA

Den tidligere MVP Derrick Rose indstiller karrieren efter 15 sæsoner i NBA.