fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

Europæisk storhold henter tidligere NBA All-Star Kemba Walker

De forsvarende franske mestre AS Monaco har officielt underskrevet en kontrakt med Kemba Walker, der har været All-Star i NBA fire gange.

Foto: Flickr - Keith Allison

Kemba Walkers basketballrejse fortsætter i Europa.

Den tidligere NBA All-Star har underskrevet en fireårig kontrakt med AS Monacos basketballhold. Det skriver klubben ud på Twitter.

Kemba Walker har i de seneste 12 sæsoner etableret sig som en stjernespiller i NBA, hvor han blandt andet formåede at komme på fire All Star-hold.

Her spillede han senest for Dallas Mavericks, men har også spillet for New York Knicks, Boston Celtics og Charlotte Hornets.

I eftertiden vil han nok bedst blive husket for sin tid med Charlotte Hornets, hvor han er den mest scorende spiller i holdets historie.

Nu skal den 33-årige point guard til mikrostaten Monaco og spille i den bedste franske liga og EuroLeague.

AS Monaco havde måske deres bedste sæson nogensinde i 2022/23, hvor det både blev til et fransk mesterskab og en tredjeplads i EuroLeague.

Walker spillede blot ni kampe i sidste sæson for Mavericks, hvor han snittede otte point, to rebounds og to assists.

Jeg er 23 år gammel og er NBA-redaktør på siden. Ved siden af læser jeg journalistik på Roskilde Universitet.

Andre artikler med dette emne

Armani Milano

Ifølge Eurohoops.net-korrespondenten Cesare Milanti skal Iffe Lundberg finde sit vanligt høje niveau frem, hvis Danmark skal have en chance i de kommende kampe mod...

Nyhedsoversigt

Shavon Shields misser de kommende landskampe mod Georgien og Finland, da han har brug for at restituere ovenpå en skade.

Armani Milano

Shavon Shields var her, der og alle vegne for Milano, da Shields og co. torsdag besejrede Real Madrid i EuroLeague med 81-76.

NBA

Dallas har med deres to trades i løbet aftenen hentet to big men, hvor den ene profilerer sig som skytte og den anden som...

NBA

Topholdet i Western Confrence Oklahoma City Thunder forstærker sig trade deadlinen, hvor de henter Gordon Hayward fra Charlotte Hornets.

EuroLeague

Real Madrids Dzanan Musa er blevet kåret til månedens spiller i EuroLeague efter en flot januar-måned, hvor han blandt andet leverede en historisk præstation...

EuroLeague

Iffe Lundberg gjorde igen det onde ved Partizan Mozzart Bet Belgrade, da Virtus Segafredo Bologna fredag aften sejrede i EuroLeague på dramatisk vis.

NBA

Sidste års finalister fra Miami Heat har hentet nye kræfter til offensiven og tradet for Terry Rozier.