fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

Europæisk storhold henter tidligere NBA All-Star Kemba Walker

De forsvarende franske mestre AS Monaco har officielt underskrevet en kontrakt med Kemba Walker, der har været All-Star i NBA fire gange.

Foto: Flickr - Keith Allison

Kemba Walkers basketballrejse fortsætter i Europa.

Den tidligere NBA All-Star har underskrevet en fireårig kontrakt med AS Monacos basketballhold. Det skriver klubben ud på Twitter.

Kemba Walker har i de seneste 12 sæsoner etableret sig som en stjernespiller i NBA, hvor han blandt andet formåede at komme på fire All Star-hold.

Her spillede han senest for Dallas Mavericks, men har også spillet for New York Knicks, Boston Celtics og Charlotte Hornets.

I eftertiden vil han nok bedst blive husket for sin tid med Charlotte Hornets, hvor han er den mest scorende spiller i holdets historie.

Nu skal den 33-årige point guard til mikrostaten Monaco og spille i den bedste franske liga og EuroLeague.

AS Monaco havde måske deres bedste sæson nogensinde i 2022/23, hvor det både blev til et fransk mesterskab og en tredjeplads i EuroLeague.

Walker spillede blot ni kampe i sidste sæson for Mavericks, hvor han snittede otte point, to rebounds og to assists.

Jeg er 23 år gammel og er NBA-redaktør på siden. Ved siden af læser jeg journalistik på Roskilde Universitet.

Andre artikler med dette emne

ASVEL

Dansk-israelske Noam Yaacov er igen blevet lånt ud af det franske EuroLeague-hold LDLC ASVEL - denne gang til Hapoel Tel Aviv.

Boston Celtics

Iffe Lundberg havde et kontrakttilbud på bordet fra Boston Celtics, men valgte Partizan Belgrade på bekostning af de 18-dobbelte NBA-mestre.

EuroLeague

Ligesom Iffe Lundberg blev den franske landsholdsspiller Frank Ntilikina torsdag offentliggjort som ny spiller hos KK Partizan Mozzart Bet Belgrade.

EuroLeague

Iffe Lundberg har skrevet under på en toårig aftale med det serbiske EuroLeague-hold KK Partizan Mozzart Bet Belgrade.

Internationalt

Her er en status på de aktuelle finalestillinger og højdepunkter fra de førende ligaer i Tyrkiet, Italien, Grækenland, Frankrig og Spanien.

Nyhedsoversigt

58-årige Luca Banchi er på blokken hos spanske Baskonia, der står uden cheftræner.

Baskonia

Baskonia må klare sig uden deres stjernespiller Chima Moneke, når de fredag aften møder Virtus Segafredo Bologna i en kamp om den sidste plads...

Anadolu Efes Istanbul

Iffe Lundberg flirtede med en triple-double, da han tirsdag sendte Anadolu Efes Istanbul ud af EuroLeague-slutspilsræset med en clutch-treer.