fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Dansk stortalent får mulighed for at vise sig frem for hele verden

Gustav Knudsen får i denne weekend muligheden for at vise sig frem til Adidas Eurocamp, der spilles i Italien. Han er blevet inviteret med i forbindelse med, at han har meldt sig til årets NBA-Draft.

Foto: Kim Haugaard - FRAME2

I forbindelse med, at Gustav Knudsen har meldt sig til årets NBA-Draft, får han nu mulighed for at vise talentet frem for hele verden. I weekenden skal han nemlig deltage i Adidas Eurocamp, der foregår på La Ghirada Cittá dello Sport i Treviso i Italien.

Det kan Bakken Bears oplyse på deres Facebookside.

Ved denne camp får talenter fra hele verden mulighed for at blive set af mange forskellige trænere og talentspejdere fra næsten alle hold i EuroLeague, samt en masse andre klubber. Knudsen er blandt få europæere blevet udvalgt til at vise talentet frem i denne Adidas Eurocamp.

Gustav Knudsen har haft en flot sæson i Basketligaen, hvor det også blev til guldmedaljer med Bakken Bears. Han snittede 12,4 point og 5,3 rebounds, mens han har skudt næsten 56 procent fra gulvet. Han har også spillet sig ind som en fast del af det danske landshold.

Årets NBA-Draft finder i år sted i Barclays Center i New York den 27. juni.

Skrevet af

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

19-årige Andreas Holst fortsætter endnu en sæson som spiller for både Bakken Bears og Bears Academy.

Bakken Bears

Bakken Bears-stjernen Darko Jukic har skrevet under på en toårig kontraktforlængelse, skriver aarhusianerne på Facebook.

Bakken Bears

Bakken Bears har tilføjet amerikanske Terrence Hargrove Jr. til truppen. Den kommende sæson er amerikanerens første som professionel i Europa.

Bakken Bears

Amerikanske Malik Parsons skifter Bakken Bears ud med Bundesliga-holdet Fraport Skyliners.

Bakken Bears

Bakken Bears har hentet den danske ungdomslandsholdsspiller Simon Schwartz til klubben på en toårig aftale.

Bakken Bears

Den højtflyvende guard Magnus Møllgaard forlader spanske Class Bàsquet Sant Antoni. Det har klubben meldt ud på Instagram.

Bakken Bears

Tobias Hemmersam vil i den kommende sæson være dobbeltlicensspiller og dermed have muligheden for at spille for både Bakken Bears og Bears Academy.

Bakken Bears

Bakken Bears-stjernen Deandre Pinckney skal i næste sæson spille for israelske Hapoel Haifa.