fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Internationalt

Dansk dominans i USA fortsætter: Laura Ziegler med double-double i åbningskamp

Danske profiler i amerikanske kvindebasketball fortsætter med at vise, hvad de kan. I nat sluttede Saint Joseph’s Hawks Laura Ziegler med en double-double på 19 point og 16 rebounds.

Foto: St. Joseph´s Hawks - Laura Ziegler

Danske Laura Ziegler og resten af Saint Joseph’s Hawks-mandskabet spillede deres første kamp i dette års udgave af NCAAW. Modstanderne i deres første kamp var Rider Broncs.

Det blev et opgør, hvor Ziegler spillede en dominerende kamp, der også sluttede med en sejr til Saint Joseph’s Hawks. Opgøret sluttede 49-71 til Hawks.

Double-Double

Laura Ziegler sluttede kampen med rigtig flotte statistikker. På de 33 minutter hun spillede i opgøret, nåede hun at lave 19 point og hente hele 16 rebounds i kampen. 12 af 16 rebounds blev hentet i defensiven og fire af dem i offensiven.

Udover de flotte antal point og rebounds, så lavede hun også to steals, to blocks og en assist i sejren.

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Internationalt

Laura Ziegler vandt denne uge Player of the Week i hendes collegekonference efter en double-double i et overtidsdrama i sidste uge mod Temple.

Kvindebasketligaen

Efter et hav af flotte præstationer i sit første år på college er det danske stortalent Laura Ziegler blevet kåret som Rookie of the...

BMS Herlev Wolfpack

Laura Ziegler blev mandag kåret som ´Atlantic 10 Rookie of the Wek´ for ottende gang i denne sæson og er nu blot én Rookie...

Internationalt

Laura Ziegler er atter blevet kåret som ´Atlantic 10 Rookie of the Week´. Det er syvende gang i denne sæson, hun vinder prisen.

Kvindebasketligaen

For sjette gang i denne sæson går Atlantic 10 Rookie of the Week-prisen til Laura Ziegler, der har domineret stort på den amerikanske collegescene.

NCAA

For fjerde uge i træk er stortalentet Laura Ziegler blevet kåret som Atlantic 10 Rookie of the Week.

NCAA

For tredje uge i træk er stortalentet Laura Ziegler blevet kåret som Atlantic 10 Rookie of the Week.

Internationalt

Laura Ziegler, der spiller college-basket for Saint Joseph´s Hawks, er for anden uge i streg blevet kåret som Atlantic 10 Rookie of the Week.