fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Internationalt

Laura Ziegler hædret efter forrygende grundspilssæson

Laura Ziegler er blevet anerkendt for en flot grundspilssæson med en plads på Atlantic 10´s All-Conference First Team og All-Defensive Team.

Foto: Saint Joseph´s Hawks

I sidste sæson blev det danske stortalent Laura Ziegler kåret som ´ Rookie of the Year´ i Atlantic 10, som er den konference danskerens hold spiller i, efter en flot debutsæson på college.

Nu, præcis et år senere, hædres den danske Saint Joseph´s Hawks-stjerne igen for en flot sæson.

Tirsdag kunne Zieglers skole melde ud, at hun er blevet tildelt en plads på Atlantic 10 All-Conference First Team. Derudover er hun også at finde på konferencens All-Defensive Team.

Ziegler snittede 14,7 point og 9,8 rebounds per kamp i grundspillet.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Landshold

Efter et år i Canada blev det tirsdag offentliggjort, at det danske talent Johan Munch har valgt at spille for Oregon State College næste...

Internationalt

Maria Jespersen er blevet anerkendt som vinder af prisen ´Årets Forward´ i den bedste svenske liga efter en imponerende sæson.

Internationalt

Jonas Zohore imponerede, da han onsdag debuterede for sin nye arbejdsgiver, indonesiske Rajawali Medan.

Internationalt

Morten Stig Jensen er klar med sin anden klumme på Fullcourt.dk, og den danske basketekspert stiller skarpt på det franske basketfænomen Victor Wembanyama, der...

Anadolu Efes Istanbul

Iffe Lundberg flirtede med en triple-double, da han tirsdag sendte Anadolu Efes Istanbul ud af EuroLeague-slutspilsræset med en clutch-treer.

Internationalt

Jonas Zohore fortsætter karrieren i Asien, hvor han har indgået en aftale med indonesiske Rajawali Medan.

Bakken Bears

Bakken Bears´ Ryan Evans har siden, han kom til Aarhus, drømt at vinde en europæisk titel med Bakken Bears, og den drøm blev onsdag...

Basketligaen

Bakken Bears er for første gang nogensinde vindere en af europæisk turnering, efter de onsdag besejrede CSO Voluntari efter en gyserkamp med 85-81.