fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Internationalt

Laura Zieglers imponerende sæson fortsætter: Vinder Player of the Week efter overtidsdrama

Laura Ziegler vandt denne uge Player of the Week i hendes collegekonference efter en double-double i et overtidsdrama i sidste uge mod Temple.

Foto: St. Joseph´s Hawks - Laura Ziegler

De danske basketballkvinder har igen i denne imponeret i denne sæson på college, og denne uge var ingen undtagelse.

Torsdag aften skulle Saint Joseph´s Hawks og danske Laura Ziegler forsøge at udbygge deres ubesejrede sæson mod Temple University.

Danskeren, der er i gang med sin anden sæson for skolens basketballhold, er startet utroligt godt. Hun er blandt andet holdets førende rebounder, samtidig med at hun er delt topscorer.

Kampen torsdag aften udviklede sig til et sandt drama, der kulminerede i overtid, og her spillede Ziegler en afgørende rolle for, at det endte med en sejr til Hawks.

Den unge dansker formåede at lave en scoreline på hele 21 point, 13 rebounds og fire blokerede skud, hvilket førte til, at hun blev kåret som kampens spiller.

Præstationen var så god, at Ziegler nu er blev kåret som ugens spiller i hendes konference, der består af fem andre hold foruden Saint Joseph´s Hawks.

Det er første gang, hun modtager denne ugentlige anerkendelse, men sidste sæson blev den unge dansker kåret som konferencens Rookie of the Week hele 8 gange, samtidig med at hun vandt Rookie of the Year.

Skrevet af

Andre artikler med dette emne

Eurobasket

Det er en profilspækket finsk trup, Danmark kl. 17:30 møder på udebane. Se hvilke 12 Finland har udtaget til opgøret her.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks-profilen Adam Heede-Andersen er rejst med det danske landshold til Finland som erstatning for Darko Jukic og kan dermed potentielt få sin...

Eurobasket

Den unge Bakken Bears-spiller Gustav Knudsen imponerede, da Danmark fredag besejrede Georgien. Vi fangede ham til et interview efter kampen.

Eurobasket

Det var en ganske tilfreds Iffe Lundberg, Fullcourt.dk mødte, efter Danmarks sejr over Georgien i kvalifikationen til EM 2025. Hør fra Danmark-stjernen her.

Eurobasket

Fredag aften kl. 18.30 tørner Danmark sammen med Georgien i den første kamp i kvalifikationen til EM 2025. Følg kampen her.

Nyhedsoversigt

I denne artikel kigger vi på de danske landsholdsspilleres sæson inden kampene mod Georgien og Finland.

Armani Milano

Ifølge Eurohoops.net-korrespondenten Cesare Milanti skal Iffe Lundberg finde sit vanligt høje niveau frem, hvis Danmark skal have en chance i de kommende kampe mod...

Eurobasket

Danmark tager fredag imod Georgien i kvalifikationen til EM 2025, og det bliver med en Iffe Lundberg i storform, fortæller basketekspert Morten Stig Jensen.