fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Internationalt

Laura Zieglers imponerende sæson fortsætter: Vinder Player of the Week efter overtidsdrama

Laura Ziegler vandt denne uge Player of the Week i hendes collegekonference efter en double-double i et overtidsdrama i sidste uge mod Temple.

Foto: St. Joseph´s Hawks - Laura Ziegler

De danske basketballkvinder har igen i denne imponeret i denne sæson på college, og denne uge var ingen undtagelse.

Torsdag aften skulle Saint Joseph´s Hawks og danske Laura Ziegler forsøge at udbygge deres ubesejrede sæson mod Temple University.

Danskeren, der er i gang med sin anden sæson for skolens basketballhold, er startet utroligt godt. Hun er blandt andet holdets førende rebounder, samtidig med at hun er delt topscorer.

Kampen torsdag aften udviklede sig til et sandt drama, der kulminerede i overtid, og her spillede Ziegler en afgørende rolle for, at det endte med en sejr til Hawks.

Den unge dansker formåede at lave en scoreline på hele 21 point, 13 rebounds og fire blokerede skud, hvilket førte til, at hun blev kåret som kampens spiller.

Præstationen var så god, at Ziegler nu er blev kåret som ugens spiller i hendes konference, der består af fem andre hold foruden Saint Joseph´s Hawks.

Det er første gang, hun modtager denne ugentlige anerkendelse, men sidste sæson blev den unge dansker kåret som konferencens Rookie of the Week hele 8 gange, samtidig med at hun vandt Rookie of the Year.

Skrevet af

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Peter Beier-Christiansen forlader Holbæk-Stenhus til fordel for basket i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

Svendborg Rabbits mister en af sidste sæson stjernespillere i form af hollandske Dylan Van Eyck, der skifter til spanske Odilo FC Cartagena CB.

Bakken Bears

Den højtflyvende guard Magnus Møllgaard forlader spanske Class Bàsquet Sant Antoni. Det har klubben meldt ud på Instagram.

ASVEL

Dansk-israelske Noam Yaacov er igen blevet lånt ud af det franske EuroLeague-hold LDLC ASVEL - denne gang til Hapoel Tel Aviv.

Bakken Bears

Bakken Bears-stjernen Deandre Pinckney skal i næste sæson spille for israelske Hapoel Haifa.

Boston Celtics

Iffe Lundberg havde et kontrakttilbud på bordet fra Boston Celtics, men valgte Partizan Belgrade på bekostning af de 18-dobbelte NBA-mestre.

Bakken Bears

Den tidligere Bakken Bears-stjerne DeVaughn Akoon-Purcell skifter Lokomotiv Kuban ud med UNICS Kazan.

Internationalt

22-årige Bakary Dibba skal i næste sæson spille i Bundesligaen. Fredag er han blevet præsenteret i MLP Academics Heidelberg.