fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Nyhedsoversigt

Dagens spilforslag – Søndag: NY Knicks forsætter den gode stime!

Knicks (29-40) møder i nat, Cleveland (26-42). Kampen er et Eastern conference opgør, mellem 2 hold der ligger uden for slutspillet. Knicks skal forsøge, at få sejren for at presse Atlanta om den sidste slutspil plads. Derfor er en sejr på hjemmebane et must, mod en modstander med mange skader. 

Dato: 24-03-2014
Tid: 00:35

Kamp: New York Knicks – Cleveland Cavaliers
Tip: NY Knicks – 6.5
Udbyder: Bet365
Odds: 1.90
Units: 5

NY Knicks har vundet deres 8 sidste kampe, og er inde i en rigtig god rytme. De kæmper for at få den sidste slutspils plads i East, hvor de kæmper mod Atlanta lige nu. Atlanta er lige nu 3.5 kampe foran Knicks, det betyder Knicks skal vinde 3.5 kamp mere end Atlanta i de sidste kampe. Men intet er umuligt, og hvis de kan forsætte det gode spil. Er der helt sikkert en chance, for at de kan nå det. NY Knicks er det hold i ligaen, der har vundet anden flest kampe i træk, lige efter Spurs. De skal forsøge at udbygge denne, winning streak. De spiller på hjemmebane, og møder et hold der kæmper med skader på mange positioner.

Knicks har prøvet en ny startopstilling, de sidste 8-10 kampe. De spiller med Stoudemire, Chandler, og Carmelo fra start. Så en umildbart stor startopstilling, det har givet bonus. Især fordi Stoudemire er begyndt at spille bedre og bedre, og virkelig er blevet en del af offensiven. Chandler rebounder bolden meget bedre end hvad han gjorde i starten af året, og han styre forsvaret med hård hånd igen. Carmelo Anthony er deres go to guy, som vil sige at det er ham der tager de fleste skud. Han har spillet rigtig sollidt i år. Han er den anden mest scorende spiller i ligaen, efter Kevin Durant. Men den startopstilling fungere for Knicks, som også Starter med J.R Smith og Felton. Fra bænken kommer, Shumpert, Prgioni, og Hardaway Jr, som også gør det rigtig godt.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Knicks har det 12 bedste forsvar i ligaen, de holder i snit modstander holdene nede på 99.8 point pr kamp. Deres forsvar er blevet bedre, i deres sidste 10-15 kampe. I starten af sæsonen, byttede Knicks hver gang der opstod en situation, med Pick and role, eller almindeligt Hand off. At de gjorde det, betød at der opstod mange mis Matches som det hedder i NBA. Det vil sige at en lille mand ender op med en stor i forsvaret, og det er jo svært at dække en op der måske er 25 cm højre end dig selv. Det kan selvfølgelige også gå, den anden vej så en stor man skal dække en lille mand op og så ikke kan følge med ham på hurtigheden. 

Men det er de blevet meget bedre til at undgå, og det hjælper deres forsvar meget. NY Knicks har det 20 bedste angreb, de snitter 98.7 point pr kamp. Dette tal skal gerne op omkring 100, hvis de vil lege med i den sjove ende af tabellen.

Cleveland Cavaliers, har kun vundet 2 ud af de sidste 8 kampe. Så det er 2 hold med vidt forskellige form, der møder hinanden i nat. De er uden Irving, og Deng og Miles har problemer med anklerne. De spiller højst sandsynligt ikke i nat. Hvis man spørger Cleveland spillerne, tror de stadig på slutspillet. Selvom det ser rigtig svært ud, og næsten umuligt. Især med de mange skader som de har, så jeg er næsten sikker på at motivationen ikke kan være ligeså høj som ved Knicks.  At de mangler deres bedste spiller, vil heller ikke gøre dem godt. Irving har spillet rigtig godt imod netop Knicks, han har snittede 30.8 point i de sidste 6 kampe imod Knicks. 

Cleveland har det 23 bedste angreb, de snitter 97.1 point pr kamp. Det tal kan meget vel gå ned ad, nu hvor de både mangler Deng og Irving. Deres forsvar er nummer 16, de tillader i snit 101.7 point. En af de ting som gør Cleveland, gør rigtig godt er at rebound bolden. De ligger meget energi i det, og derfor vinder de mange 50/50 bolde. 

Cleveland er det hold i Ligaen der er dårligst, til at dække 3 point skuddet op. De tillader 9.1 3er pr kamp. Så har de også den 3 dårligste skud % fra gulvet, på kun 43 %.

De 2 seneste indbyrdes opgør, har Knicks vundet sikkert. Jeg tror det kommer til at ske igen, med et brandvarmt Knicks hold på hjemmebane.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Skader :

CLEVELAND
Spillere:
Anthony Bennett Out Indefinitely (knee)
Luol Deng Day-to-Day (ankle)
Carrick Felix Out Indefinitely (knee)
Kyrie Irving Out Indefinitely (biceps)
Sergey Karasev Day-to-Day (knee)
C.J. Miles Day-to-Day (ankle)

NEW YORK
Spillere:
Andrea Bargnani Out Indefinitely (elbow)
Kenyon Martin Out Indefinitely (ankle)

Tippet et skrevet i samarbejde med bettingxpert. Ønsker du flere tips af Klaes Rasmussen kan du følge ham på hans facebook site.

(Foto: Keith Allison – Flickr)

Annonce. Scroll for at læse videre.
Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

NBA

Hvis du har det lidt svært ved at vurdere hvilke hold, man skal holde øje med i denne sæson, så har vi her på...

NBA

Overraskelser, dominerende superstjerner og solide slutspilshold pryder sæsonens første in-season power ranking.

Basketligaen

Søndag debuterede Reggie Kissoonlal for Maine Celtics i NBA G-League, og den tidligere Randers Cimbria-spiller gjorde en god figur i sine første minutter i...

FIBA

Den franske komet Victor Wembanyama fik fredag aften senior landsholdsdebut, og Wembanyama var i vanlig stil i centrum.

Nyhedsoversigt

Nike har udgivet deres 2022-23 City Edition-trøjer

Brooklyn Nets

Så er ugens spillere endnu engang kåret i NBA.

NBA

Cleveland Cavaliers har vundet de første otte ud af ni kampe i denne sæsons grundspil. Det rækker lige nu til en anden plads i...

Basketligaen

Zeke Moore debuterede fredag for Golden State Warriors´ NBA G League-hold med manér. Moore blev delt Warriors-topscorer med 20 point i en tæt sejr.