fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Craig Sagers kamp mod leukæmi fortsætter

Den verdenskendte journalist Craig Sager, der til daglig rapporterer og interviewer for NBA på TNT, har i denne uge fået besked på, at han muligvis kun har tre til seks måneder tilbage.

Craig Sager har længe døjet med leukæmi, og nu skulle han angiveligt kun have kort tid tilbage. Sager fik første gang konstateret cancer i februar i 2014, og selvom han nu to gange har været konstateret rask, så er kræften vendt tilbage for tredje gang.

Den verdenskendte reporter udtalte til HBO Sport, at han vil kæmpe til den bitre ende, for han har så meget han kan give sig til. “Jeg vil sætte medicinsk rekord, nogle af dem der står i min situation holder kun én uge, andre holder måske fem år, og jeg vil i hvert fald holde fem år mere.”

“Jeg kæmper stadig, jeg har ikke vundet denne kamp endnu, det er ikke ovre, men jeg har heller ikke tabt. Der har været både nederlag og sejre, men jeg bliver nødt til stadig at kæmpe og jeg har et stort stykke arbejde jeg skal havde gjort,” udtaler Sager til HBO Sport.

Inden denne sæson fik Sager en knoglemarvstransplantation, hvilket skulle hjælpe ham til at klare denne sæson. Det ser dog nu ud til at Craig Sager igen må tage orlov for resten af sæsonen.  Craig Sager er en af de mest respekterede mænd i mediefaget, og han har blandt andet tidligere været nomineret til en Emmy-award.

Det meste af basketball-verdenen er triste over denne kedelige nyhed, blandt andet så har den tidligere MVP, LeBron James tweetet dette:

Vi på Fullcourt.dk ønsker også Craig Sager god bedring og vi håber, at han kan skrive historie. #PrayForSager

Foto: Keith Allison – Flickr

Jeg er Fullcourts chefredaktør. Jeg har det overordnet ansvar for sidens indhold, og jeg brænder for alt basketball, hvor jeg bidrager til både NBA- og Basketligadelen af siden.

Andre artikler med dette emne

Boston Celtics

Sæsonen i NBA skydes i gang i nat, og i den forbindelse har Fullcourts NBA-redaktion kommet med deres forudsigelser af holdenes placeringer i Eastern...

Dallas Mavericks

Sæsonen i NBA skydes i gang i nat, og i den forbindelse har Fullcourts NBA-redaktion kommet med deres forudsigelser af holdenes placeringer i Western...

EuroCup

Den danske landsholdsspiller Tobias Jensen og Ratiopharm spillede lige op med NBA-holdet Portland Trail Blazers, der dog sejrede med 111-100 i en testkampen natten...

LA Lakers

LeBron James og sønnen Bronny James skrev i nat NBA-historie som den første far-søn duo nogensinde til at spille sammen i ligaen.

Boston Celtics

Ventetiden er ovre. Verdens bedste basketballliga er tilbage fredag, hvor Boston Celtics og Denver Nuggets mødes i Abu Dhabi.

Internationalt

Victor Wembanyama var allerede en af NBA's mest dominerende spillere, og med en kampvægt, der nu har rundet 106 kilo, bliver han næppe lettere...

Internationalt

Ja Morant er for tiden glad og skadesfri, og det giver Memphis Grizzlies gode forudsætninger for succes i den kommende sæson, udtaler Memphis-stjernen.

NBA

Den tidligere MVP Derrick Rose indstiller karrieren efter 15 sæsoner i NBA.