fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Brandvarme skarpskytter kåret som ugens spillere

NBA har udnævnt de to spillere, som er blevet valgt som ugens spillere for den forgangne uge. Valget er i denne omgang faldet på Devin Booker og Trae Young.

Foto: Flickr - All-Pro Reels

Trae Young er blevet kåret til ugens spiller i NBA’s østlige konference. Han har ledt sit hold, Atlanta Hawks, til tre sejre og blot et enkelt nederlag i den forgangne uge, hvor han har scoret mere end 30 point i gennemsnit. Derudover er han i gennemsnit blevet noteret for 8,5 assists.

I Western Conference er valget faldet på Devin Booker, og han har ligeså scoret mere end 30 point i gennemsnit på flotte skudprocenter. Derudover har Phoenix Suns vundet samtlige fire kampe i ugen, der gik.

VI TAGER ET NÆRMERE KIG PÅ ULTRASKARPE PHOENIX SUNS LIGE HER.

Jeg er NBA-redaktør her på siden og læser til dagligt til journalist på dmjx. Jeg følger NBA tæt, hvor min kærlighed bliver kastet ekstra meget efter New York Knicks.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Cleveland Cavaliers

Den ugentlige hæder gik til Devin Booker og Darius Garland, der var med til, at deres hold gik ubesejret.

NBA

Se top 10 highlights fra natten i NBA lige her.

NBA

Denne tredje mandag i januar markerer fødslen for frihedskæmperen Martin Luther King Jr. og er tradition for en stor NBA-dag. Hele 12 kampe bliver...

NBA

Se top 10 highlights fra natten i NBA lige her.

NBA

Anden runde af fan-stemmer til årets All Star-kamp er landet, og i Western Conference ligner det, at der kan blive plads til en højst...

NBA

Chicago Bulls må undvære deres vigtige bænkspiller Derrick Jones Jr., der sidder ude de næste to til fire uger med en knæskade.

NBA

Se top 10 highlights fra natten i NBA lige her.

Atlanta Hawks

Atlanta Hawks og New York Knicks har lavet et trade, der sender Cam Reddish til New York.