fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Booker førte an for Suns i tæt duel mod Warriors

Det var spændende til det sidste i kampen mellem Golden State Warriors og Phoenix Suns, hvor det til sidst var Suns, der endte med at tage sejren 108-104 efter en stor præstation fra Devin Booker.

foto: Michael R. Smith/The Sports Pulse

Der var kamp til stregen, da Phoenix Suns besøgte Golden State Warriors i deres første kamp i 2023/24-sæsonen.

Det var dog Suns, der endte med til sidst at tage sejren, men det skulle være spændende til det sidste.

Med ét minut igen kunne Stephen Curry med to frikast bringe Warriors op på blot at være bagud med to point. Her var det så kort efter Suns-debutanten Eric Gordon, der med en treer kunne bringe føringen op på fem point.

Med 30 sekunder tilbage var Curry så igen på spil, da han med en treer bragte forskellen tilbage ned til to point. Warriors-stjernen havde ikke sin mest effektive aften, men han endte alligevel med 27 point. Han var derfor holdets topscorer, men ikke kampens.

Det var nemlig Suns-stjernen Devin Booker, som assisterede en anden debutant i Jusuf Nurkic i kampens sidste scoring. Den skulle afgøre kampen, som endte 108-104.

Devin Booker fik en fantastisk start på sæsonen, da han scorede 32 point og leverede stort i en playmaker-rolle. Her bidrog han med hele otte assists og tilskaffede desuden seks rebounds.

Kevin Durant havde svært ved at få skuddet til at falde mod sine gamle holdkammerater. Her endte han med 18 point efter at have ramt 32% af sine skud fra gulvet.

Udover Eric Gordon og Jusuf Nurkic, som begge fik afgørende betydning, var der flere, som fik debut for deres hold. For Suns kan man fremhæve Yuta Watanabe, der leverede en effektiv præstation fra bænken. Det modsatte var dog tilfældet for Grayson Allen, som ramte nul af sine seks skud og derfor stadigvæk har sine første NBA-point i Suns-trøjen til gode.

For Golden State Warriors fik den legendariske point guard Chris Paul debut mod sit tidligere hold. Han havde ikke stor succes i sine afslutninger, hvor han blot ramte fire ud af sine 15 skud. Dog leverede han hele ni assists, hvilket var det meste i kampen. Seks ramte straffekast bragte ham desuden op på 14 point.

Phoenix Suns fik altså en god start på sæsonen, da de slog en af deres nok største konkurrenter i denne sæson.

(Se herunder højdepunkterne fra Devin Bookers flotte start på sæsonen)

Jeg er 23 år gammel og er NBA-redaktør på siden. Ved siden af læser jeg journalistik på Roskilde Universitet.

Andre artikler med dette emne

Golden State Warriors

Stephen Curry fortalte tirsdag, at han er interesseret i at blive ejer af et NBA-hold en dag.

Golden State Warriors

Steph Curry har underskrevet en etårig kontraktforlængelse med Golden State Warriors. Men med afgangen af Klay Thompson, bliver det spændende, hvad Warriors gør resten...

Internationalt

Iffe Lundberg siger farvel til Virtus Bologna efter to sæsoner.

NBA

Den sprudlende unge Minnesota Timberwolves-stjerne Anthony Edwards har taget sit spil til nye højder i årets slutspil. For holdkammerat Mike Conley minder han derfor...

Internationalt

Team USA nærmer sig et drabeligt mandskab til OL 2024, hvor blandt andet Lebron James, Stephen Curry, Kevin Durant og Joel Embiid vil være...

NBA

Grundspillet er ovre, og vi indleder derfor nu den bedste del af NBA-sæsonen. Før slutspillet går i gang, skal otte hold blive til fire...

Chicago Bulls

30-årige Otto Porter Jr. har meddelt, at han har valgt at indstille sin karriere efter 11 sæsoner i NBA.

Los Angeles Lakers

Victor Wembanyama leverede i nattens opgør mod Los Angeles Lakers endnu en historisk præstation. På trods af nederlaget i Crypto.com Arena, viste den franske...