fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Landshold

Bogut og Mills er enige: Vi er sultne efter guld

Australien er i semifinalen ved de Olympiske Lege i Rio, hvor de møder Serbien, hvor kun en sejr og en plads i finalen kan tilfredstille dem.

”The Boomers” har ingen intentioner om at vinde andet metal end guld, og de er her slet ikke for at kæmpe om en bronzemedalje. De har stået der før, men nu ønsker de at tage skridtet videre!

Ambitionen er derfor en plads i finalen, og kampen om guld mod enten USA eller Spanien, udtaler NBA-profilen Andrew Bogut, der har været en af de store drifkrafter på det australske mandskab.

‘’Målet for os har hele tiden været en guldmedalje. Australien har stået i denne position to andre gange, og endt som nummer fire begge gange.’’ udtaler australieren og fortsætter.

‘’Der er intet pres, men hvis vi spiller på den rigtige måde, så kan vi også tage endnu en sejr,’’ slutter Bogut med at udtale til news.com.au.

Læs også: Sikker sejr til Australien i kvartfinalen mod Litauen

San Antonio Spurs guarden, Patty Mills, er ligeledes enig. Guld eller intet, ved de Olympiske Lege.

‘’Vi er sultne og ønsker at opnå noget som Australien aldrig nogensinde har gjort. Så det betyder mere end noget andet,’’

Australien har spillet en fantastisk turnering ved de Olympiske Lege, med den seneste præstation som eksempel.

I kvartfinalen moste de nemlig Litauen og tvang dem til lave 17 turnovers, og holdt dem på blot 64 point i kampen. En kamp som Australien vandt med 26 point 90-64.

Efter en sejr i gruppespillet på 95-80 står Serbien nu overfor dem igen, i semifinalen. Et opgør der spilles fredag aften kl. 00.00.

Foto: FIBA.com

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

FIBA World Cup

Australien fik ikke det ønskede resultat, da de fredag blev slået af Slovenien med 91-80. Med nederlaget er Australien ude af kampen om VM-medaljer.

Nyhedsoversigt

Ben Simmons har længe været plaget af skader, der har holdt ham fra gulvet, men han føler sig nu 100% klar og vil repræsentere...

FIBA

Anden runde i FIBA World Cup 2023 står for døren. Se hvilke hold, der fortsat er med i kampen om VM-titlen, lige her.

FIBA

Det indledende gruppespil i FIBA World Cup 2023 nærmer sig sin afslutning, og hidtil har otte hold booket en billet til det næste gruppespil....

FIBA

Der var ikke megen slinger i valsen, da Australien på udebane tirsdag eftermiddag krydsede klinger med Japan. Australien, anført af Oklahoma City Thunder´s Josh...

FIBA World Cup

Søndag var der igen otte kampe på programmet til FIBA World Cup 2023, og to af kampene bød på store overraskelser.

FIBA

Fredag startede FIBA Basketball World Cup 2023. Få et overblik over dagens otte kampe lige her.

Brooklyn Nets

Klumme: Brooklyn Nets er bag deres to superstjerner Kevin Durant og Kyrie Irving blevet et af ligaens bedste kandidater til at gå hele vejen....