fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Bakken Bears taber til Bahcesehir College i Tyrkiet

Det blev desværre til et nederlag i Tyrkiet, da Bakken Bears skulle forsøge at slå Bahcesehir i FIBA Europe Cup. Aarhusianerne taber 90-76.

Foto: FIBA Europe Cup - fiba.basketball

I sidste uge led Bakken Bears et hårdt nederlag i FIBA Europa Cup. Så Bakken-lejren var tændte og klar til dagens opgør mod Bahcesehir College, som spiller i den tyrkiske Super Ligi. Kigger man ned over Bahcesehirs holdkort vil specielt et navn måske skille sig lidt ud. For den tidligere Houston Rocket-spiller, Sam Dekker, spiller nemlig i den tyrkiske klub.

Desværre blev dagens modstander for stor en mundfuld de danske mestre. Sam Dekker og resten af Bahcesehir-holdet vinder kampen med 90-76 over Bakken Bears.

Igennem hele kampen var Bahcesehir, som førte an, men Bakken Bears var lige i hælene af dem i løbet af hele kampen. Specielt i tredje periode spillede Bakken godt basketball. De sørgede for at ramme 56 procent af deres skudforsøg, mens de holder Bahcesehir på 33 procent. Den periode vinder Bakken Bears med 19-21, og perioden sluttede 59-55 til Bahcesehir College.

Men desværre kunne Bakken Bears ikke fortsætte med at holde Bahcesehir fra scoringerne i fjerde. De lavede et godt run, og det ville være svært for Bakken at lave et comeback med det tid, som var tilbage på uret. Kampen sluttede 90-76, og Bakken Bears må rejse hjem med et nederlag i bagagen.

Kampens topscorer med Jamar Smith fra Bahcesehir. Han sluttede kampen med 19 point, 7 assists og 3 rebounds. For Bakken Bears blev det Michel Diouf, som scorede flest point. Han sluttede med 18 point, 5 rebounds og 2 assists.

 

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Bakken Bears

Team FOG Næstved besejrede Bakken Bears for anden gang i den igangværende sæson. Den her gang sluttede kampen 90-84 til Team FOG Næstved.

Bakken Bears

Bakken Bears er et skridt tættere på førstepladsen i Basketligaen, efter de torsdag aften slog Randers Cimbria med 83-71.

Bakken Bears

Der var fredag aften debut til Jakob Hjorth, som fik sin første kamp på bænken som Horsens IC-cheftræner, da Bakken Bears besøgte Forum Horsens,...

Bakken Bears

Den rutinerede Bears Academy-guard, Marius Sørensen, bytter Academy ud med Bakken Bears. Det skriver Bakken Bears på deres Facebookside.

Bakken Bears

Torsdag aften blev grundspillets sidste spillerunde afviklet. Bakken Bears fik en sejr mod BC Copenhagen på 93-69 og slutter dermed grundspillet på andenpladsen,

Bakken Bears

Randers Cimbria er alene på førstepladsen i Basketligaen. Det er en kendsgerning, efter de mandag aften besejrede Bakken Bears med 89-78.