fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Bakken Bears taber til Bahcesehir College i Tyrkiet

Det blev desværre til et nederlag i Tyrkiet, da Bakken Bears skulle forsøge at slå Bahcesehir i FIBA Europe Cup. Aarhusianerne taber 90-76.

Foto: FIBA Europe Cup - fiba.basketball

I sidste uge led Bakken Bears et hårdt nederlag i FIBA Europa Cup. Så Bakken-lejren var tændte og klar til dagens opgør mod Bahcesehir College, som spiller i den tyrkiske Super Ligi. Kigger man ned over Bahcesehirs holdkort vil specielt et navn måske skille sig lidt ud. For den tidligere Houston Rocket-spiller, Sam Dekker, spiller nemlig i den tyrkiske klub.

Desværre blev dagens modstander for stor en mundfuld de danske mestre. Sam Dekker og resten af Bahcesehir-holdet vinder kampen med 90-76 over Bakken Bears.

Igennem hele kampen var Bahcesehir, som førte an, men Bakken Bears var lige i hælene af dem i løbet af hele kampen. Specielt i tredje periode spillede Bakken godt basketball. De sørgede for at ramme 56 procent af deres skudforsøg, mens de holder Bahcesehir på 33 procent. Den periode vinder Bakken Bears med 19-21, og perioden sluttede 59-55 til Bahcesehir College.

Men desværre kunne Bakken Bears ikke fortsætte med at holde Bahcesehir fra scoringerne i fjerde. De lavede et godt run, og det ville være svært for Bakken at lave et comeback med det tid, som var tilbage på uret. Kampen sluttede 90-76, og Bakken Bears må rejse hjem med et nederlag i bagagen.

Kampens topscorer med Jamar Smith fra Bahcesehir. Han sluttede kampen med 19 point, 7 assists og 3 rebounds. For Bakken Bears blev det Michel Diouf, som scorede flest point. Han sluttede med 18 point, 5 rebounds og 2 assists.

 

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Efter fem sæsoner væk fra Horsens IC, vender Esben Reinholt nu snuden hjemad til HIC, hvor han spillede i sin barndom, og senest for...

Bakken Bears

Bakken Bears har skrevet under med amerikanske Tony Carr, der tidligere i karrieren var på blokken hos NBA-holdet New Orleans Pelicans.

Bakken Bears

Jamaicanske Jarred Ogungbemi-Jackson forlader Bakken Bears til fordel for Orléans Loiret Basket i den franske Pro B.

Bakken Bears

Hayden Dalton har forlænget sin kontrakt med det israelske tophold Hapoel Holon, der i sidste sæson vandt den hjemlige liga.

Bakken Bears

De forsvarende danske mestre, Bakken Bears, har forstærket truppen med 25-årige Deng Adel, der i 2019 spillede 19 kampe for Cleveland Cavaliers i NBA....

Basketligaen

Travis Taylor er fortid hos de forsvarende danske mestre fra Bakken Bears

Bakken Bears

Efter tre hos Bakken Bears og Bears Academy, skifter Mads Bo Hansen væk fra Vejlby Risskov Hallen. Han skal til USA, hvor han skal...

FIBA Europe Cup

Asbjørn Midtgaard har fundet sin nye arbejdsgiver til den kommende sæson