fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Bakken Bears taber til Bahcesehir College i Tyrkiet

Det blev desværre til et nederlag i Tyrkiet, da Bakken Bears skulle forsøge at slå Bahcesehir i FIBA Europe Cup. Aarhusianerne taber 90-76.

Foto: FIBA Europe Cup - fiba.basketball

I sidste uge led Bakken Bears et hårdt nederlag i FIBA Europa Cup. Så Bakken-lejren var tændte og klar til dagens opgør mod Bahcesehir College, som spiller i den tyrkiske Super Ligi. Kigger man ned over Bahcesehirs holdkort vil specielt et navn måske skille sig lidt ud. For den tidligere Houston Rocket-spiller, Sam Dekker, spiller nemlig i den tyrkiske klub.

Desværre blev dagens modstander for stor en mundfuld de danske mestre. Sam Dekker og resten af Bahcesehir-holdet vinder kampen med 90-76 over Bakken Bears.

Igennem hele kampen var Bahcesehir, som førte an, men Bakken Bears var lige i hælene af dem i løbet af hele kampen. Specielt i tredje periode spillede Bakken godt basketball. De sørgede for at ramme 56 procent af deres skudforsøg, mens de holder Bahcesehir på 33 procent. Den periode vinder Bakken Bears med 19-21, og perioden sluttede 59-55 til Bahcesehir College.

Men desværre kunne Bakken Bears ikke fortsætte med at holde Bahcesehir fra scoringerne i fjerde. De lavede et godt run, og det ville være svært for Bakken at lave et comeback med det tid, som var tilbage på uret. Kampen sluttede 90-76, og Bakken Bears må rejse hjem med et nederlag i bagagen.

Kampens topscorer med Jamar Smith fra Bahcesehir. Han sluttede kampen med 19 point, 7 assists og 3 rebounds. For Bakken Bears blev det Michel Diouf, som scorede flest point. Han sluttede med 18 point, 5 rebounds og 2 assists.

 

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Den tidligere Bakken Bears-spiller Hayden Dalton har endnu ikke fundet fodfæste hos en klub i denne sæson. Amerikaneren startede sæsonen hos Cedevita Olimpija i...

Bakken Bears

Bakken Bears fortsatte lørdag den ubesejrede stime i Basketligaen med en overbevisende sejr mod Team FOG Næstved.

Bakken Bears

Bakken Bears er i live i Europa, efter at de onsdag aften besejrede London Lions med 95-80.

Bakken Bears

Er du i tvivl om, hvem der er semifinaleklar? Find ud af det lige her.

Bakken Bears

Bakken Bears er videre til semifinalen i pokalturneringen efter en sejr på 59-105 mod Falcon Basketball.

Bakken Bears

Bakken Bears tog tirsdag aften en pligtsejr mod Bears Academy. Bakken besejrede Academy med 100-63.

Bakken Bears

Test din viden om sæson 2021/22. Hvor skarp er du?

Basketligaen

Det er blevet tid til at kåre Team of the Month i Basketligaen for tredje gang i sæsonen. Se hvem der har fået en...